Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Gealan, lider pe piata locala de profile din PVC devine Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

Data: 2015-05-08

Gealan, lider pe piata locala de profile din PVC devine Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei
Gealan, lider pe piata locala de profile din PVC pentru ferestre si usi, primeste titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, ca semn de recunoastere a calitatii produselor si serviciilor oferite, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Elisabeta. Titlul de Furnizor al Casei Regale este inmanat domnului Aurel Vlaicu, COO Gealan Romania, de catre Alteta Sa Regala Principesa Margareta.

Colaborarea dintre Gealan si Casa Regala a Romaniei a inceput in anul 2014 cand compania a devenit partener al Casei Majestatii Sale Regelui, prin furnizarea de ferestre si usi pentru renovarea a doua cladiri aflate pe Domeniul Regal de la Savarsin, statut premergator obtinerii titlului de Furnizor Oficial.

”Aprecierea serviciilor si alegerea produselor noastre de catre Altetele Sale Regale ne onoreaza si in acelasi timp ne motiveaza sa livram la cele mai inalte standarde, asa cum o facem de aproape doua decenii. Suntem mandri ca doua cladiri incarcate de istorie si-au pastrat eleganta si au redevenit functionale datorita celor mai moderne inovatii ale ferestrelor Futura. Totodata, ne propunem sa pastram traditia si sa oferim in continuare Casei Regale a Romaniei solutii complete pentru rezultate remarcabile si durabile”, a declarat Aurel Vlaicu, COO Gealan Romania.

Gealan ceremonie Palatul Elisabeta


Casa Majestatii Sale Regelui a ales sa foloseasca cea mai noua gama de ferestre Futura pentru renovarea Casei Musafirilor si Casei Intendentului. Specialistii Gealan au realizat in premiera ferestre cu imbinarea profilelor la unghi de 90 de grade si caserarea cu decor lemn in nuanta de nuc pe intreaga suprafata a profilului, inclusiv pe interior, pentru a mentine aspectul ferestrelor traditionale.

Principesa Margareta Aurel Vlaicu


Prin proiectul desfasurat pe Domeniul Regal de la Savarsin, compania Gealan a demonstrat inca o data faptul ca poate respecta si cele mai exigente cerinte, folosind produse ce imbina ultimele tehnologii cu neovia estetica. Astfel, acestea reusesc sa pastreze infatisarea autentica a fatadelor, fiind solutia ideala pentru renovarea cladirilor monument istoric.

Principesa Margareta Titlu Furnizor Oficial Gealan


Despre GEALAN ROMANIA

Gealan Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de profile din PVC, este compania care produce, de aproape 20 de ani, profile din PVC pentru usile si ferestrele din casele fiecaruia. in prezent Gealan Romania are cea mai mare notorietate in Romania pe piata ferestrelor din PVC. Compania colaboreaza cu circa 450 de firme partenere in Romania pentru care livreaza tone de profile PVC, dar si componentele si tehnologia necesara productiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane si diferite accesorii pentru ferestre si usi.

www.gealan.ro
www.ferestrepentrucasepasive.ro

Vizionari 819

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.