Descopera biblioteca 8627 - Un model spectaculos pentru decorarea livingului in stilul clasic

Data: 2018-01-31

Descopera biblioteca 8627 - Un model spectaculos pentru decorarea livingului in stilul clasic

Proiectele de decor puternice nu sunt realizate conform ultimelor tendinte: nu sunt nici incarcate, nici avangardiste si nici opulente. 

Stilul clasic se mentine drept unul functional, practic dar care nu plictiseste si poate fi integrat in diferite proiecte de amenajare a spatiului personal.

Astfel, se poate opta pentru un design exclusiv clasic sau se pot integra anumite piese cheie care au menirea de schimba categoric ambientul general.

De exemplu, decorul fabulos creat de o biblioteca in stilul clasic face diferenta intre niste rafturi din alte elemente decat lemnul masiv, conferind unicitate, rafinament si eleganta.

Biblioteca 8627 este un model realizat in stil clasic, caracterizat de linii precise, simple si se potriveste unui decor luxos, dar confortabil in acelasi timp. 

Despre stilul clasic in decoratiunile interioare - Cum puteti obtine un design durabil in locuinta?

Gratie rezultatelor unice conferite de decorul in stil clasic, aceste proiecte de design par complicate. 

Nimic mai fals, deoarece designul atemporal este un lucru facil de realizat, fie ca optati pentru serviciile unui designer profesionist sau va documentati cu privire la cerintele acestui stil decorativ. 

• Incepeti prin a asigura un fundal neutru, iar acest lucru nu inseamna sa vopsiti in alb peretii;

• Subliniati liniile, formele si detaliile arhitectuale intr-o maniera clara, naturala a spatiului pe care il amenajati;

• Investiti in piese de mobilier clasic, antice sau nou create;

• Adaugati articole decorative si textile imprimate in carouri, dungi si alte imprimeuri specifice acestui stil decorativ.

Stilul clasic inseamna: pretiozitate acordata locuintei

Dar, atentie! Fara a aglomera excesiv elemente inutile. Inseamna o investitie pe termen lung, care emana simplitate si eleganta intr-un mod cat se poate de subtil.

• Caracteristicile decorului in stil clasic - Stilul decorativ clasic este caracterizat de confort si ordine, care desi este pretentios, avand o prezenta impunatoare, nu creeaza o atmosfera ostentativa;

Este un stil familiar, care genereaza confort, fiind potrivit pentru toate categoriile de varsta;

Mobilierul este realizat in linii drepte si curbe si detalii exacte, unele modele de astfel de piese de mobila prezentand si parti sculptate;

Tesaturile si tapiseria corespunzatoare anumitor piese de mobilier, sau elementele de decor precum perne cuverturi, draperii – nu sunt foarte texturate si sunt lipsite de luciu. 

Gasim in acest stil imprimeurile florale, in carouri, dungi, imprimeuri geometrice si culorile simple.

• Amplasarea mobilierului - Veti recunoaste stilul clasic prin amplasarea pieselor de mobilier si a accesoriilor decorative intr-o maniera ordonata, simetrica si centrata in incaperile amenajate;

Integrarea stilului clasic in diferite incaperi

• Dormitorul - Reprezinta una dintre cele mai importante incaperi, in care ne retragem pentru liniste si odihna. 

Dormitoarele decorate in stilul clasic sunt alcatuite din paturi specifice, impunatoare si cu modele sculptate, noptiere similare, ornamente si textile pe masura, precum imprimeurile florale de calitate, pana in cel mai mic detaliu;

• Spatiul de lucru – Biroul de acasa - In mod evident un accent important va fi pus pe selectarea mobilierului specific, un birou din lemn masiv, decorat sau nu cu elemente sculptate si accesorii (incuietori, manere) realizate din fier forjat sau alt metal rezistent;

• Camera de zi sau salonul – Un astfel de spatiu decorat in stil clasic poate fi vizualizat doar integrand o biblioteca somptuoasa, masa si scaunele impunatoare si un candelabru de exceptie. 

Pentru a comanda produsul Biblioteca 8627 contacteaza reprezentantii ComplexSlava.ro la numarul de telefon:

0746 292 124Vizionari 1907

Alte stiri din “HOME & DECO”

Yale, expertul in securitate la domiciliu, a lansat Linus®, o incuietoare inteligenta pentru usa, fara cheie, conceputa pentru a securiza si imbunatati accesul in locuinte, dar si pentru a deschide noi orizonturi in ceea ce priveste accesul la servicii la domiciliu cum ar fi livrari, inchiriere pe termen scurt, curatenie sau babysitting.
Digitalizarea face lumea noastra tot mai inteligenta. Chiar si acasa. Schüco va ofera produse si sisteme inteligente si conectabile in retea, care va vor inspira si va vor imbogati viata de tip ”smart”.
Somfy Romania, lider in furnizarea de sisteme de control automatizat pentru tehnica de umbrire si acces in locuinte si cladiri comerciale, dar si un jucator cheie pentru solutii smart home, anunta dublarea afacerilor pe segmentul sistemelor de automatizare destinate echipamentelor de umbrire pentru interior: motorizarea pentru perdele si draperii.
Perdelele si draperiile cu modele simple, naturale, in nuante deschise din palete de culori luminoase, care sa asigure o atmosfera intima, sunt cel mai des alese de catre romani pentru decorarea locuintelor.