Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

De Ziua Internationala a Culorii, Policolor lanseaza o noua paleta de culori

Data: 2012-05-11

De Ziua Internationala a Culorii, Policolor lanseaza o noua paleta de culori
Policolor – Orgachim, cel mai mare producator de lacuri si vopsele din Sud-Estul Europei, lanseaza pe 11 mai, de Ziua Internationala a Culorii, o noua paleta de culori, din peste 650 de nuante. Cu acest prilej, clientii magazinelor Policolor din Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara vor beneficia de reduceri la toate produsele nuantabile in sistem computerizat.

”Din studiile interne reiese ca aproximativ 60% din clienți prefera vopseaua alba in decorarea locuintei intrucat se tem ca vor alege gresit culoarea sau nu stiu cum sa o combine cu restul culorilor din casa, pentru a crea armonie. Tocmai de aceea, ne dorim ca prin lansarea acestei noi cartele de culori, dar si prin punerea la dispozitie a unui consultant specializat direct in magazine, consumatorii sa inteleaga importanta folosirii culorii in locuinta lor si a impactului asupra starii lor de spirit. De altfel, chiar magazinele noastre sunt o sursa de inspiratie in acest sens.”, a declarat Marius Vacaroiu, Director General Policolor-Orgachim.

Ziua Internationala a Culorii va fi sarbatorita anul acesta in Danemarca, in cadrul unui eveniment unde specialisti din toata lumea vor discuta despre folosirea culorii in arhitectura si design, despre starile emotionale pe care aceasta le creeaza, despre texturi, materiale si despre tendințele in culoare ale anului in curs.

Magazin Policolor

\"Magazin


In reteaua de magazine Policolor beneficiați de expertiza specialistilor, care va vor sfatui in alegerea culorilor adecvate locuintei dumneavoastra.

Mai multe informatii despre magazinele Policolor puteti gasi accesand:

http://arhitectural.policolor.ro/ro/pagina/magazine-policolor

Despre Policolor

Cu o experienta de peste 45 de ani pe piata de lacuri si vopsele din Romania, Policolor este in prezent pe toate segmentele de produse decorative, prin gamele Spor, Casabella, Maestro si Protecta, precum si in segementul produselor destinate pietei de constructii, prin gama profesionala Deko. De asemenea, prin divizia Klar, Policolor este un jucator activ in domeniul vopselelor pentru finisaj auto, precum si cea a acoperirilor de uz industrial.

In 2012, Policolor-Orgachim isi propune o crestere a cotei de piata, prin lansarea de produse noi, consolidarea sistemului de distributie, dezvoltarea sistemului de nuanțare prin deschiderea de noi locatii si sprijinirea exporturilor.

Vizionari 3691

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.