Centrala pe peleti, tehnologie moderna cu efecte pozitive pe termen indelungat!

Data: 2019-04-30

Centrala pe peleti, tehnologie moderna cu efecte pozitive pe termen indelungat!

Incalzirea locuintei n-ar trebui sa ne preocupe doar pentru jumatate de an, cat dureaza perioada rece si foarte rece. Ci ar trebui sa o gandim pe termen indelungat, in termeni financiari, de costuri si beneficii, precum si de avantaje si dezavantaje. O centrala pe peleti, din noua generatie, se doreste a fi o alternativa la incalzirea clasica (pe lemne), la cea la indemana oricui (electrica) si la cea mai raspandita in Romania la ora actuala (pe gaze).

Privind din perspectiva raportului intre avantaje si dezavantaje, noile dispozitive de furnizare caldura si apa calda sunt mult mai bine pozitionate decat cele din vechea generatie. Astfel, randamentul termic a crescut, iar noile facilitati la nivel de autonomie si furnizare de timp liber utilizatorului le confera mult mai multe beneficii.

Centralele pe peleti – sisteme de incalzire pentru locuinte prietenoase din toate punctele de vedere!

Orice utilizator priveste o investitie in locuinta sa prin prisma sumelor cheltuite. Un sistem de incalzire si de furnizare apa calda poate fi plasat pe acelasi loc cu cheltuielile legate de renovarea casei. Suma cheltuita este una peste medie, dar, analizata din punct de vedere al raportului cost-beneficiu, pe termen lung se va dovedi o investitie necesara si fiabila. 

Pe acelasi subiect:

De ce sa inlocuiesti vechea centrala termica cu una noua in condensare? 6 motive explicate de specialistii Daikin

Dotarea locuintei cu un dispozitiv care eficientizeaza costurile pe termen indelungat este o solutie inteligenta si care este capabila sa creasca nu doar confortul utilizatorului, ci si valoarea proprietatii (cu pana la 15%).

De exemplu, centralele care functioneaza pe peleti si care sunt disponibile pe Qmag.ro, fac diferenta in favoarea beneficiarului. Acestea dispun de sisteme de crestere a eficientei productivitatii la nivel de caldura generata, cu un consum redus si bazat pe atingerea unei anumite temperaturi (moment in care instalatia nu mai solicita combustibil).

Acestea sunt compatibile cu orice tip de incalzire a locuintei, atat prin clasicele calorifere, cat si cu incalzirea prin pardoseala ori cu cea bazata pe ventiloconvectoare. Capacitatea de stocare poate ajunge pana la 10 tone, iar sistemul de transport al combustibilului catre camera de ardere este de tip mecanic sau se poate opta pentru unul de tip pneumatic.

Optimizarea procesului de ardere se bazeaza pe citirea in timp real a rotatiilor si furnizarea de informatii actualizate in permanenta de catre senzori catre procesul central, iar pentru a beneficia la maxim de confortul termic oferit de centralele pe peleti, pe Qmag.ro vei gasi cosuri de fum de cea mai buna calitate.

Afisajele de tip digital completeaza imaginea unei centrale capabile sa ii asigure utilizatorului nu doar caldura si apa calda, ci este si un partener de incredere indiferent de anotimp!

Vizionari 477

Alte stiri din “HOME & DECO”

Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Lemnul de stejar este o esenta pretioasa si foarte populara in special in aria amenajarilor de lux. Calitatea parchetului din lemn de stejar este incontestabila, rezistand testul timpului, si ofera o serie de avantaje printre care putem vorbi si despre cresterea valorii locuintei tale.
Amenajarea locuintei capata noi si noi valente, nemaifiind vorba doar despre amplasarea unor piese de mobilier si a unor decoratiuni intr-un spatiu, ci despre starea pe care o aduce fiecarui membru din familie.
Daca detii o terasa spatioasa, dar vrei s-o acoperi pentru a crea un spatiu ferit de precipitatii, investitia intr-o pergola retractabila este o idee foarte buna. Din nenumarate puncte de vedere ea este mult superioara unui acoperis fix si prezinta o serie de avantaje pe care nu le poti intalni la alte sisteme de acoperire.