Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Avantajele incalzirii in pardoseala.

Data: 2012-12-07

Avantajele incalzirii in pardoseala.
Incalzirea in pardoseala a inceput sa castige din ce in ce mai multa popularitate datorita avantajelor sale fata de formele traditionale de incalzire: costuri scazute de instalare si mentenanata aproape zero.

Caldura este repartizata uniform in toata camera in loc sa se centreze in jurul caloriferului, radiatorului sau sobei, fructificand la maxim resursele. Nu mai vorbim si despre faptul ca nu face sa circule praful mai bine, cum fac aparatele de aer conditionat, ce determina mari suferinte in jurul celor cu probleme cu astmul, de exemplu.

Sunt doua sisteme de incalzire prin pardoseala care functioneaza foarte bine: sistemul pe baza de apa calda si cel electric. In zilele noastre, sistemul electric este cel mai folosit pentru ca firele sunt aproape si usor de instalat si costurile sunt mult mai mici fata de cel cu apa calda. Insalarea nu necesita aproape niciun efort. Mai multe detalii si o oferta interesanta de incalzirea electrica prin pardoseala am gasit aici, site-ul respectiv contine inclusiv informatii despre degivrare sol, degivrare jgheaburi si burlane, documentatii pentru cei interesati de acest domeniu.

Incalzirea prin pardoseala poate fi folosita practic in orice camera a casei, in baie si chiar intr-o sera, daca aveti vreo camera rezervata cresterii plantelor. Este chiar indicat acest lucru in sere, pentru ca va veti putea bucura astfel de roadele mucii voastre tot timpul anului. Ganditi-va la sentimental pe care o sa il ai cand calci podeaua imediat ce ti iesit de sub un dus fierbinte. In plus, imbunatateste si aspectul camerei pentru ca nu mai ai radiatoare urate ascunse in fiecare colt. Acest system este bun si pentru sanatatea ta si este si mai sigur.

\"Incalzire


Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le vei avea atunci cand vei alege sa ai incalzire in pardoseala, este faptul ca vei avea si termostat, si asta inseamna ca o sa ai control absolut asupra temperaturii din locuinta ta. Poti selecta un timp de functionare a instalatiei si in timp, daca tii evidenta si notezi, o sa vezi si economiile pe care o sa le faci.

Incalzirea prin pardoseala poate fi folosita in podele de lemn sau beton cu pardoseala de diferite tipuri: piatra, lemn, laminate, etc. Ai grija pentru ca doar o persoana calificata poate instala sistemul. Nu te apuca sa incerci sa faci treaba aceasta singur. Poti gasi online multe companii care sa faca o oferta buna in acest sens. O sa vezi schimbari foarte bune in viata de familie o data ce nu o sa mai ai grija sigurantei copiilor in apropierea aparatelor de incalzire si in timp o sa realizezi cat de buna a fost investitia ta. Iarna o sa fie grea doar la televizor.

Vizionari 675

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.