Alb-negru mereu la moda in designul interior

Data: 2017-07-27

Alb-negru mereu la moda in designul interior

Combinatia alb-negru este mereu la moda datorita contrastului puternic pe care il ofera. Spatiile interioare nu trebuie sa se limiteze la acestea, ci se pot folosi accente de tonuri puternice care sa surprinda originalitatea si personalitatea incaperilor.

Varianta monocromatica este simpla, dar eleganta si este usor de adaptat la diverse decoratiuni.

Accentele puse pe un mobilier deosebit, corpuri de luminat, draperii, perne sau o mocheta care atrag prin stil si culoare, sunt elemente centrale care pot influenta orice design interior.

Mai mult decat atat, prea putini se gandesc ca ramele decorative pot fi solutii creative, care pot diferentia un stil banal, de altul cu personalitate.

Azi iti prezentam un exemplu perfect despre ce inseamna sa modelezi casa dupa personalitatea ta, astfel incat sa fie functionala si sa combine tehnologia cu tot ce este frumos si elegant. Alegerea materialelor, aparate, mobilier si sisteme: fiecare dintre aceste aspecte trebuie sa fie studiate in detaliu, in scopul de a obtine cel mai bun rezultat. 

rame-decorative-casa-inteligenta-aparataj-modular-vimar

Ce iti ofera o casa inteligenta?

• Monitorizarea permanenta;
• Controlul consumului de energie;
• Monitorizarea sistemului de alarma;
• Setarea temperaturii si a luminii in fiecare camera;
• Interfata web pentru a putea controla de la distanta, prin telefon, smartphone si tableta;
• Sistem de sunet prin care poti controla muzica de la distanta.

Datorita coordonarii controlului, confort, eficienta si siguranta energetica, sistemul de automatizare format din aparataj modular propus de Vimar, imbunatateste si face momentele petrecute acasa, chiar mai placute, dezvaluind solutia ideala pentru managementul integrat si inteligent al prizelor si intrerupatoarelor instalate.

Tehnologia a ajuns sa fie parte din gospodarii, in viata de zi cu zi, care se adapteaza nevoilor, combinand inovatia si simplitatea si imbunatatind calitatea vietii.

emenatwork-vimar-prize

Fiecare camera poate fi personalizata cu aparataj electric By-me. Pur si simplu, atingi ecranul si in cateva momente ai in fiecare camera o alta atmosfera, datorita configuratiilor anteriore de temperatura, iluminat si confort. O bijuterie tehnologica reala care ar cuceri orice pasionat de tehnologie, ecranul multimedia tactil indeplineste si functia video la usa de la intrare, oferind o imagine perfecta a tot ceea ce se intampla in interiorul si in afara cladirii. Lumini, control climatic, automatizare, sunet, toate sunt dintr-o singura atingere si usor de gestionat, prin intermediul paginilor de supraveghere user-friendly.

Toate sursele de lumina pot fi oprite de la panoul de control central, astfel incat nu este nevoie sa fie verificate una cate una. De asemenea, este posibil sa se stabileasca si sa se supravegheze temperatura - atat pentru incalzire, cat si pentru racire - din fiecare camera sau controlul sarcinilor electrice.

emenatwork-vimar

Camerele pot avea o nota suplimentara de eleganta si exclusivitate datorita ramelor decorative din seria Eikon Evo. O prezenta discreta, cu un farmec delicat si in conformitate cu cele mai recente tendinte de design interior, ramele Eikon Evo incanta prin forme geometrice, care scot in evidenta profilul ultra-subtire. 

Nu ti-ai dori ca atunci cand ajungi acasa sa fie pornita muzica, temperatura camerei sa fie potrivita, iar lumina sa se aprinda atunci cand ai intrat pe usa? Cu siguranta, da. 

Expertii eMenatwork.ro iti stau la dispozitie cu informatii despre prize si intrerupatoare Vimar, precum si cu sfaturi despre cum iti poti transforma locuinta intr-o casa inteligenta.

Vizionari 2782

Alte stiri din “HOME & DECO”

La 10 ani de la aparitia pe piata de profil, gama de adezivi-etanseizanti Bison POLY MAX ramane o referinta de succes in alegerile constructorilor profesionisti si utilizatorilor casnici (DIY).
Vopselele simple, in combinatie cu cele decorative, tapetul sau placarile speciale din pluta si lemn sunt unele dintre cele mai folosite metode de amenajare a locuintei de catre romani, potrivit Hornbach unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit.
Intr-o amenajare interioara, stilul industrial presupune utilizarea sau integrarea unor materiale precum betonul, metalul si a peretilor din caramida aparenta. Folosit in mod echilibrat, metalul confera casei tale un aspect elegant si permite realizarea unor elemente de design creative si complexe.
Lemnul de stejar este o esenta pretioasa si foarte populara in special in aria amenajarilor de lux. Calitatea parchetului din lemn de stejar este incontestabila, rezistand testul timpului, si ofera o serie de avantaje printre care putem vorbi si despre cresterea valorii locuintei tale.