Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

A IV-a editie RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, eveniment dedicat energiei regenerabile

Data: 2011-08-22

A IV-a editie RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, eveniment dedicat energiei regenerabile
RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, cel mai mare si semnificant eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania, revine cu cea de-a IV-a editie la Sala Palatului din Bucuresti, intre 9-11 Noiembrie 2011. Din 2008 a devenit cunoscut ca unul din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei si un punct de intalnire in capitala Romaniei pentru persoane cheie si experti.

Domeniul energiei regenerabile in Romania este in mod cert o industrie in crestere. Pe de-o parte tara ofera bune conditii, iar pe de alta parte, cresterea cererii in tara si in regiune reprezinta o stimulare pentru investitii mari. Numarul certificatelor verzi tranzactionate in Martie 2011 pe Piata Centralizata a Certificatelor Verzi, a crescut cu 17.785 de unitati, comparativ cu statisticile din ultimii ani.

In zona publica, Ministerul Mediului si Padurilor a aprobat finantarea programului national cu privire la instalarea unor sisteme de incalzire ce utilizeaza energia regenerabila sau de completare a sistemelor clasice de incalzire.

Prin urmare, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE este locul perfect pentru a intra in contact cu experti si persoane cheie din domeniul energiei regenerabile in Romania. Evenimentul reuneste pentru a IV-a oara in perioada 9-11 Noiembrie 2011 la Sala Palatului din Bucuresti, multiplicatori si actori din regiunea de sud-est a Europei, la un eveniment central.

In 2011 este asteptata o crestere a numarului de expozanti de peste 10%, care va reflecta pe larg, continuarea tendintei pozitive a industriei. Pe parcursul celor trei zile de targ, se asteapta la 75 de expozanti care vor informa peste 3500 de vizitatori cu privire la produsele si serviciile lor inovatoare in domeniul energiilor regenerabile si a eficientei energetice.

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, eveniment dedicat energiei regenerabile in Romania, revine cu cea de-a IV-a editie
\"RENEXPO®


Targul international va asteapta cu subiecte precum: energia eoliana, energia solara, hidroenergia, biogaz, pompe de caldura si energia geotermala, eficienta energetica in constructii si renovare, servicii energetice, cogenerare si multe altele. Parcul Eolian si Solar reprezinta o zona separata a targului, unde expozanti din acest domeniu se vor aduna, pentru a putea fi gasiti mai usor de catre vizitatorii de specialitate.

Mai multe conferinte in paralel cu subiecte pe energie regenerabila: energia eoliana, energia solara, biomasa, hidroenergia si altele, vor fi sustinute ca parte din targ, unde autoritatile publice nationale si internationale, asociatii, companii si oameni de stiinta vor prezenta tendinte, rezultatele cercetarii, tehnologii si inovatii in domeniul lor.

Mai multe informatii despre RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, din 9 – 11 Noiembrie 2011 la Sala Palatului din Bucuresti, puteti gasi pe www.renexpo-bucharest.com/index.php?id=7&L=1

Contact si informatii:
REECO RO Expozitii S.R.L.
B-dul. Revolutiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Tel:: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax: +40 (0) 257-23099 - 8
info@reeco.ro
www.reeco.ro

Despre Grupul REECO:
Organizatorul, REECO RO Expozitii, face parte din Grupul REECO cu firma mama in Germania si filiale in Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Budapesta, Ungaria si Arad, Romania. Din 1997, aproximativ 50,000 de experti din 70 tari participa la targurile si conferintele organizate de REECO. Gasiti mai multe detalii pe www.energy-server.com

Vizionari 454

Stiri din aceeasi categorie”

In perioada 8 - 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa - evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta. #TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home & deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.
Arhitecture Conference&Expo premiaza in aceasta toamna proiectele realizate de arhitecti in cadrul Galei Premiilor, ce va avea loc in 6 octombrie la Cluj-Napoca
Otelul are o influenta directa asupra dezvoltarii societatii moderne si a procesului de urbanizare.
Sub conceptul „Primii care va facem viata mai simpla cand alegeti modelul si tipul de piatra potrivit pentru decorarea casei”, showroom-ul de piatra naturala PIATRAONLINE relanseaza platforma www.piatraonline.ro.