ODU Green Roof

Sisteme si solutii pentru acoperis verde, terasa verde, acoperis verde extensiv, acoperis verde intensiv

Judet Mures
Oras: Targu Mures
Adresa: B-dul 1848 nr. 2, Cod postal: 540429
Telefon: 0744 556 594
Website: https://odu.ro/Cuvinte asociate cu aceasta firma:
acoperis verde, terasa verde, acoperis verde extensiv, acoperis verde intensiv, acoperisuri verzi, amenajari spatii verzi, arbusti ornamentali, flori, proiectare terase verzi, consultanta, rulouri de vegetatie, amenajari acoperisuri
Vizionari 7024

Ultimele produse adaugate de ODU Green Roof

Acoperis verde extensiv cu materiale de protectie, drenaj, retentie apa Bauder.
Odu Green Roof - Oferim proiectare, amenajare si consultanta de specialitate in realizarea acoperisurilor si teraselor verzi. Asiguram cel mai bun raport cost / eficienta / siguranta in exploatare pentru amenajarea unui acoperis verde cu materiale de constructii durabile pentru terasele verzi intensive sau extensive.

Acoperisurile Odu Green Roof prezinta multiple avantaje ecologice, avantaje de mediu, financiare si practice si pot fi realizate acoperisuri cu vegetatie ultrausoara sau usoara dar si amenajari intensive.

De asemenea, se pot construi parcuri, spatii de recreere, peisagistice, gradini verticale pe peretii interiori sau exteriori, cladiri de birouri cu terasa verde intensiva cu locuri de recreere sau centru comercial cu parcare si acoperis verde intensiv tip peisaj situat pe acoperisul cladirii.

Intretinem terase, acoperisuri verzi, intensive si extensive cu materiale moderne si ecologice, durabile, folosind rulouri de vegetatie cu compozitie special adaptata pentru acoperis verde, fie ea extensiva, intensiva sau tip peisaj.

Va stam la dispozitie cu proiecte, solutii de sistem, devize de acoperis verde, consultanta de specialitate.