Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Leroy Merlin listeaza in magazinul online toate cele 30.000 de produse din portofoliu si anunta acoperire nationala pentru livrari

Data: 2021-07-27

Leroy Merlin listeaza in magazinul online toate cele 30.000 de produse din portofoliu si anunta acoperire nationala pentru livrari

Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, anunta ca, incepand din aceasta luna, intregul portofoliu de produse este disponibil in magazinul online, cu livrare in toata tara. Odata cu listarea online a tuturor produselor Leroy Merlin, compania estimeaza o dublare a veniturilor generate de segmentul e-commerce in urmatoarele luni.

Astfel, clientii Leroy Merlin din toata tara vor avea posibilitatea sa cumpere online sau sa comande telefonic, alegand din cele 30.000 de produse care alcatuiesc gama completa a retailerului. Printre categoriile nou adaugate in magazinul online sunt produsele de dimensiuni mari si medii precum materialele de constructii sau utilajele.

Potrivit reprezentantilor Leroy Merlin, politica de pret a produselor comercializate online este identica cu cea aplicata in magazinele fizice ale retailerului francez.

Cei care doresc sa comande produse online cu livrare la domiciliu din oferta Leroy Merlin trebuie sa acceseze site-ul www.leroymerlin.ro si sa selecteze magazinul cel mai apropiat de adresa la care vor sa fie livrata comanda. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii prin SMS sau email, iar taxa de transport porneste de la 15 lei, insa poate creste in functie de volumul si / sau greutatea totala a comenzii si distanta fata de magazinul de unde s-a plasat comanda. Pentru livrarea comenzilor, Leroy Merlin lucreaza cu parteneri selectati, care au ca scop comun performanta si promisiunea de livrare eficienta pe care retailerul o ofera tuturor clientilor.

Daca acum doi ani era bine pentru un retailer sa aiba un segment de e-commerce, acum insa a devenit o necesitate. Din strategia noastra pe piata locala nu poate lipsi o abordare omnicanal, care sa includa posibilitatea clientilor de a achizitiona online produsele cu livrare la domiciliu oriunde in tara. In prezent, estimam ca jumatate, poate chiar si mai mult, dintre clientii nostri acceseaza site-ul Leroy Merlin inainte de a cumpara din magazin sau invers. Vom continua sa ne dezvoltam accelerat bazandu-ne pe aceasta tendinta, prin vanzarea online a unui numar din ce in ce mai mare de produse, inclusiv a celor de volume mari si mizam pe extinderea gamelor in viitorul apropiat”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

Frederic-Lamy-CEO-Leroy-Merlin-Romania

Din datele companiei, in ultimul an, in topul celor mai populare categorii de produse din magazinul online Leroy Merlin s-au aflat: produsele de gradinarit, decoratiunile si uneltele. Odata cu dezvoltarea segmentului e-commerce si integrarea online a intregii oferte, compania estimeaza ca acest top se va schimba in urmatoarele luni, urmand a fi preferate pentru achizitionarea online: materialele de constructii, usile & ferestrele sau pardoselile. 

Despre Leroy Merlin

LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine 800 de magazine in 15 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflata intr-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceza de pe piata internationala. In prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot in lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

In Romania functioneaza 19 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2500 de angajati in 14 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara, Oradea si Targoviste.

Tags: Leroy Merlin, magazin, online, materiale de constructii, utilaje, decoratiuni, gradinarit, bricolaj, gradinarit

Vizionari 2404

Alte stiri din “ACTUALITATE”

In cei 28 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficiente solutii tehnice si a realizat peste 9.000 de proiecte si constructii reprezentative in domeniul constructiilor comerciale.
CARLISLE® CM Europe a fost distins cu prestigiosul premiu olandez de sustenabilitate „Rethink Award 2023” la categoria „Resurse regenerabile”.
Alukönigstahl Romania a primit premiul Best Sustainable Building Solutions Provider la cea de a XVIII-a Gala organizata de The Diplomat Bucharest. Alukönigstahl este lider de piata si trendsetter pentru solutii sustenabile aplicate in anvelopa cladirilor din Romania.
Solar Decathlon Europe este o competitia mondiala singulara, care provoaca echipe universitare ambitioase sa proiecteze, sa construiasca si sa opereze case eficiente din punct de vedere energetic, avansate din punct de vedere tehnic, atractive si responsabile din punctul de vedere al utilizarii resurselor.