Gaia Cadastru Maker, oferte promotionale

Data: 2009-03-01

Gaia Cadastru Maker, oferte promotionale

Oferta lunii martie se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice care detin un imobil si au nevoie de servicii de cadastru si intabulare in urmatoarele situatii: incheierea unei tranzactii de vanzare – cumparare, accesarea unui credit bancar cu ipoteca imobiliara, incheierea unei asigurari pentru bunuri imobile, obtinerea autorizatiei de construire, obtinerea unei autorizatii pentru demolare, dezmembrati/ comasati un teren intrucat intentionati sa instrainati numai o parte din imobil.

Pentru ca vrem sa fim mereu alaturi de clientii nostri si sa gasim impreuna solutia optima, va oferim acum cea mai buna calitate a serviciilor la un pret redus.

20% reducere pana la sfarsitul lunii martie pentru cadastru si intabularea unui apartament. Costul lucrarii este de 600 lei, dar in cursul acestei luni puteti beneficia de aceeasi calitate la pretul de 480 lei care include taxele OCPI. Serviciile se pot achita in 2 transe (50% avans si 50% dupa finalizarea lucrarii).

Puteti beneficia de 30% reducere daca solicitati serviciile de cadastru si intabulare pentru 2 apartamente.

Va asteptam la unul dintre sediile noastre pentru in cel mai scurt timp posibil pentru a putea beneficia de oferta.

Gaia Cadastru Maker - este o companie specializata in lucrari de cadastru general si topografie si ofera urmatoarele categorii de servicii:

• Cadastru si intabulare apartamente;
• Cadastru si intabulare terenuri cu/fara constructie, intravilan/extravilan;
• Actualizarea nr. cadastral;
• Comasare;
• Dezmembrare;
• Asistenta tehnica de santier;
• Trasare limite de propietate si elemente de constructie;
• Urmarirea comportarii constructiilor;
• Planuri topografice de situatie in format analogic si digital pentru activitati de proiectare;
• Expertize topografice;
• Aviz tehnic pentru obtinerea certificatului de nr. postal;


Birou sector 2:
Sos. Iancului nr. 7, bl. 109B, ap. 11
Tel: 021 - 250 84 14
Fax: 031/815.55.85
Mobil: 0766.33.44.33

Birou sector 4:
Str. C-tin Radulescu Motru nr. 13, bl. 13, ap 52.
Tel/ Fax:021/330.00.43
www.cadastrutopo.ro

Vizionari 584

Alte stiri din “ACTUALITATE”

Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a lansat platforma digitala “Planeta YTONG”, un spatiu virtual unde comunitatea de profesionisti se intalneste cu consumatorul, se informeaza corect si colaboreaza eficient, pentru a dezvolta impreuna constructii durabile, sanatoase si performante energetic.
Master Engineering produce in sediul sau din Bucuresti sub brandul Solutii Pompare Fluide, grupuri de pompare a apei. Pe langa solutiile oferite cu produse pentru aplicatii industriale, irigatii, apa uzata, stingere incendiu sau pentru cele rezidentiale, Master Engineering ofera consultanta tehnica necesara identificarii celor mai bune solutii pentru proiectele sau aplicatiile clientului
Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a creat un fond de solidaritate dedicat sustinerii comunitatilor locale in lupta impotriva COVID-19, in care a fost directionata in prima etapa suma de 150.000 lei pentru actiuni de sprijin imediat
Inchideri de magazine din cauza crizei de generate de Covid-19. Albrecht Hornbach considera „amar“ faptul ca succesul anului financiar incheiat se estompeaza din cauza vestilor, care se modifica de la ora la ora, legate de criza generata de Covid-19.