COMPO, lider de piata in segmentele de produse biologice, chimice de marca pentru casa si gradina

Data: 2017-10-03

COMPO, lider de piata in segmentele de produse biologice, chimice de marca pentru casa si gradina

COMPO este povestea de succes a marcilor puternice: Piatra de temelie a firmei COMPO GmbH a fost pusa in 1956 cu COMPO SANA, primul pamant de ghiveci usor de utilizat. In deceniile urmatoare, compania a fost extinsa continuu. Astazi, COMPO opereaza pe plan international si este lider de piata in segmentele de produse biologice / chimice de marca pentru casa si gradina.

In segmentul de consum, COMPO ofera o gama completa de produse pentru casa si gradina, de la soluri de ghiveci si produse de ingrijire a plantelor pana la ingrasaminte de gradina, ingrasaminte de gazon, seminte de gazon si produse de protectie a plantelor.

galetuse compo

In mod traditional, pamanturile de ghiveci COMPO SANA au reprezentat cel mai important grup de produse. In plus, grupul de produse fitosanitare devine din ce in ce mai important in intreaga Europa. Prin lansarea de produse inovatoare in ultimii ani, COMPO a reusit sa-si extinda cu succes cota de piata in acest segment de piata si va continua aceasta strategie de crestere in mod consecvent. 

compo-pamant-soluri-de-ghiveci-si-produse-de-ingrijire-a-plantelor

In domeniul ingrasamintelor, sunt oferite ingrasaminte eficiente pe termen lung pentru furnizarea eficienta si controlata de nutrienti pentru intregul sezon de gradinarit. Mai mult, COMPO a reusit sa profite de tendinta de crestere a popularitatii produselor ecologice si biologice prin lansarea gamei de ingrasaminte naturale.

Vizionari 531

Alte stiri din “GRADINA”

Utilizarea unui ingrasamant foliar este necesara si are numeroase beneficii pentru planta si fructe, asigurand o dezvoltare sanatoasa a acestora.
Banca H este o piesa de mobilier care combina frumusetea fibrei naturale a lemnului de stejar cu eleganta profilului metalic.
In spatele oricarui vin de calitate, cu o savoare deosebita, stau sute de ore de munca, indemanare, pasiune, precum si o tehnologie bine pusa la punct