Banca H combina frumusetea stejarului cu eleganta otelului

Data: 2016-09-30

Banca H combina frumusetea stejarului cu eleganta otelului
Stilul industrial a cunoscut numeroase transformari de-a lungul timpului, pentru a tine pasul cu modul de viata contemporan, dar si-a pastrat caracteristicile care il fac usor de recunoscut: simplitatea, finetea de suprafata si evitarea ornamentelor excesive.

Banca H este o piesa de mobilier, inspirata de acest stil industrial, care combina frumusetea fibrei naturale a lemnului de stejar cu eleganta profilului metalic. Realizata de echipa Metal Creativ, aceasta banca face parte din Linia industrial.

Fibra de stejar permite alegerea unor blaturi care au neregularitati ce dau un farmec deosebit pieselor de mobilier. Iar contrastul armonios dintre profilul metalic negru si lemn fac ca acest obiect de design sa fie remarcat in orice spatiu. Ofera posibiliatatea de a fi amplasat individual, la intrarea intr-o incapere, sau intr-un mix de doua banci H si o masa, aducand unui spatiu de dining un aspect rustic.

Metalele precum fierul forjat, cuprul si otelul, specifice stilului industrial, domolite considerabil de caldura lemnului natural, in forma lui bruta, dau nastere unor piese de mobilier originale si pline de personalitate.

banca-lemn-metal-creativ


Pentru ca banca H este realizata din materiale solide, aveti garantia faptului ca se vor putea bucura de frumusetea ei si generatiile viitoare.

banca-lemn-si-profil-metalic-stil-industrial


Acest produs combina atipic europrofilele H, destinate de obicei constructiilor metalice masive, cu o scandura groasa de stejar, ale carei forme neregulate, create de natura, au fost pastrate intacte.

banca-lemn-stil-industrial


Designerii propun combinatii de texturi diferite, precum lemnul si otelul pentru a realiza obiecte de design in stil industrial, ce sunt tot mai des utilizat pentru amenajarea locuintelor si a birourilor, cat si pentru magazine, restaurante sau cafenele.

profil-H-incastrat-in-banca-lemn


Celor de la Metal Creativ le place sa se joace cu metalul. Asa au ajuns sa creeze orice obiect care trece prin imaginatia lor sau a clientilor. Pentru mai multe informatii, le puteti vizita site-ul www.metal-creativ.ro si pagina de facebook Metal Creativ, iar din aceasta toamna le puteti vedea produsele in showroom-ul din incinta Postavariei Romane.
Vizionari 576

Alte stiri din “GRADINA”

In segmentul de consum, COMPO ofera o gama completa de produse pentru casa si gradina, de la soluri de ghiveci si produse de ingrijire a plantelor pana la ingrasaminte de gradina, ingrasaminte de gazon, seminte de gazon si produse de protectie a plantelor.
Utilizarea unui ingrasamant foliar este necesara si are numeroase beneficii pentru planta si fructe, asigurand o dezvoltare sanatoasa a acestora.
In spatele oricarui vin de calitate, cu o savoare deosebita, stau sute de ore de munca, indemanare, pasiune, precum si o tehnologie bine pusa la punct