VOVI Prod Prest

VOVI Prod Prest logo firma
Judet Brasov
Oras Cristian
Adresa Str. Lunga nr. 77
Telefon 0268 257 437
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
VOVI, Prod, Prest, tamplarie, ferestre, usi, luminatoare, pereti cortina, placari de fatade, aluminiu, plafoane suspendate, usi rezistente la foc, usi antiefractie, usi de garaj, industriale, automate,automatizari, rulouri, rulou, jaluzele, plase insecte,
Vizionari 2698
Producator de: usi, ferestre, fatade perete cortina si din panouri compozite, luminatoare, acoperiri terase, piscine, compartimentari, obloane si jaluzele, mobilier comercial si industrial.
Livram si montam usi automate, usi industriale si de garaj, automatizari pentru usi si porti, usi antifoc si antiefractie, acoperiri si compartimentari din policarbonat celular, plafoane suspendate, sisteme pentru umbrire si pentru ventilare.

Distribuitor laminate din aluminiu - bare, profile, tevi, tabla- din aluminiu si aliaje.
Distribuitor laminate din alama, cupru, inox: bare, tevi, table. Distribuitor de bare si placi din teflon, polimida, PVC.
Distributor profile din aluminiu, feronerie si accesorii pentru toata gama de tamplarie si pentru plase contra insectelor: fixe, batante,glisante.
Distribuitor placi compozite din aluminiu pentru fatade, plafoane, signalectica.
Distribuitor feronerie pentru tamplarie din aluminiu si din PVC, glafuri din aluminiu si PVC, panouri compozite din aluminiu si PVC.
Distribuitor dulapuri pentru arme sau valori, safe-uri, feronerie de siguranta.