Vertical Expert Accessibility - Platforma Servoscara GSL Artira, Elevator Platforma Verticala Opal, Rampe Autoridicatoare -

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Str. Sg. Maj. Ion Nedeleanu, nr 9, bl P61, et 1, ap 35, sector 5
Telefon 0744 584 068
Email
Vizionari 837

Ultimele produse adaugate de Vertical Expert Accessibility - Platforma Servoscara GSL Artira, Elevator Platforma Verticala Opal, Rampe Autoridicatoare

Garaventa - solutii pentru indepartarea barierelor arhitecturale: lifturi pentru scari, scari de ascensoare, lifturi mini si platforme de ridicare.
Activa din anul 2006 in domeniul adaptarii spatiilor arhitectonice la necesitatile persoanelor cu handicap locomotor, firma Vertical Expert Accessibility a creat conditii egale pentru accesul persoanelor cu handicap locomotor in spatiile publice sau private la peste 200 de obiective publice, in toata tara. De asemenea, compania Vertical Expert Accessibility asigura, prin personalul tehnic calificat si pregatit in uzinele producatoare din Italia si Elvetia ale fabricantului Garaventa si serviciul de intretinere tehnica programata.

Platformele pentru persoanele cu mobilitate redusa, cu dizabilitati sau cu handicap locomotor, numite popular si rampe pentru handicapati, pe care Vertical Expert Accessibility le livreaza si monteaza, corespund tuturor normativelor europene in vigoare, normative ce au fost adoptate si in Romania. Fiecare platforma este insotita de certificate de conformitate si calitate, precum si de certificatul de garantie. Pentru fiecare platforma montata, firma noastra asigura asistenta in vederea autorizarii ISCIR pentru functionare.

Platforma servoscara Artira, pe care o comercializam si montam, este o platforma deosebit de fiabila, avand o durata de exploatare de cel putin zece ani. Aceasta beneficiaza de o solutie tehnologica speciala; cablul de tractiune din otel, care actioneaza elevatorul platforma, circula prin tuburile sistemului portant de glisare, centrat prin bile din material plastic antifrictiune.

De asemenea, platforma servoscara X3, este o platforma servoscara deosebit de simpla, construita pe tehnologia rac-pinion, foarte asemanatoare cu Artira, se potriveste numai scarilor in linie, cu pana la 25 de trepte si inclinatie de pana la 35 grade. Este foarte fiabila si prezinta avantajul autonomiei fata de reteaua de alimentare pentru cel putin 6 curse consecutive. Are o durata de exploatare de cel putin zece ani.

Elevatorul servoscara Scaun, este un elevator servoscara tip scaun, construit pe tehnologia rac-pinion, se poate instala pe scari in linie sau usor curbate, cu inclinatie de pana la 35 grade. Este potrivit in spatiile private, avand un design placut si minimalist. Este fiabil si prezinta avantajul autonomiei fata de reteaua de alimentare pentru cel putin 6 curse consecutive. Are o durata de exploatare de cel putin zece ani. Exista posibilitatea personalizarii dupa cerintele clientului sau arhitectului.

Ghidajul portant al platformei se monteaza pe mici picioare din otel, cu prindere pe fata treptelor.

Platforma verticala Opal, proiectata pentru inaltimi de pana la 2,5 metri, este extrem de simpla si este construita modular. Platforma in sine, are forma unei nacele cu parapeti de 1,1 metri iar intregul sistem portant , glisiere, elmente de comanda si grupul de tractiune sunt montate intr-un singur modul. Acest elevator un necesita conditii speciale pentru instalare si poate fi repozitionat. Este foarte usor de utilizat si ofera conditii de maxima siguranta. Sarcina maxima este de 340 Kg si are o platforma generoasa (900 x 1200 mm). De asemenea are un consum de energie foarte mic.

Platforma verticala hidraulica Elvoron, considerata si lift usor, se poate monta in putul liftului sau poate fi livrata cu structura autoportanta din otel. Aceasta este o platforma elevatoare pentru inaltimi de pana la 12 metri si maxim sase statii. Structura autoportanta din otel are ferestre din policarbonat structurat sau clar, material ce un poate fi spart si este foarte estetic. Este foarte silentioasa si usor de utilizat. Se asigura o gama intreaga de accesorii si finisaje deosebite.

Toate platformele se alimenteaza monofazic la 220 de volti, circuite casnice de maxim 16 A. Necesita circuit de impamantare.
Vizionari 0