Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Uberhause

Alege un proiect de casa original din zecile de modele de proiecte de case la cheie realizate de firma de arhitectura UBERHause din Bucuresti.

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: str. C.A. Rosetti nr. 25, parter, int. C001 (C.A. Rosetti colt cu str. Dionisie Lupu), Sector 2
Telefon: 0733 033 033Cuvinte asociate cu aceasta firma:
proiecte de case, proiect casa, constructii case, autorizatii, proiecte case, avize, constructie case, case la cheie, firma de arhitectura, bucuresti, case de vacanta
Vizionari 16622

Ultimele produse adaugate de Uberhause

Proiect duplex SIMBIO | P + M + Pod | 4 camere + 4 camere | 165 mp + 165 mp
100% proiecte case originale. Firma ta de arhitectura pentru proiecte de case.

Constructii case, autorizatii, proiecte case, avize.

Iti alegi proiectul de casa
De la Uberhause poti cumpara proiectul de casa necesar pentru documentatia de autorizare si ridicare a constructiei.

Obtii certificatul de urbanism
Primaria iti va pune la dispozitie certificatul de urbanism iar proiectul ales de tine va putea fi pesonalizat terenului.

Primesti autorizatia si construiesti
Cu proiectul Uberhause ales vei construi in siguranta, iar visul tau va deveni astfel realitate.
Uberhause furnizeaza urmatoarele servicii:
Amenajari interioare
Uberhause furnizeaza servicii de amenajari interioare, de la consultanta in domeniu, modelare si vizualizare tridimensionala, prezentari fotorealiste, animatii, design, pana la executia propriu-zisa a proiectului, in cazul oricarui tip de apartament, vila, casa, birou, spatiu comercial ori expozitional etc., pe care il transformam in mod creativ intr-o viziune a respectului fata de confort si ergonomie. Arhitectii nostri pun in opera idei si concepte indraznete, compozitiile lor sunt gandite echilibrat, cu atentie deosebita la nivel de detaliu, iar materialele, accesoriile si finisajele pe care le folosesc sau le recomanda raspund, din punct de vedere calitativ, oricaror gusturi si pretentii.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Amenajari exterioare
Amenajari exterioare

Uberhause realizeaza proiecte de design si amenajari exterioare pentru gradini, curti, spatii recreationale, terase, parcuri, pentru a raspunde celor mai alese cerinte estetice sau de optimizare functionala, astfel incat momentele petrecute in aer liber cu colegii, familia si prietenii sa se constituie intr-o adevarata recompensa. Analizam impreuna cu clientul si furnizorii propunerile de materiale, plante, volume construite, corpuri de iluminat care corespund unui raport favorabil calitate-pret. Creativitatea, rabdarea si profesionalismul sunt calitatile apreciate la specialistii nostri, ei acordand mereu atentia cuvenita respectarii standardelor de calitate si termenelor prevazute in contractele de executie.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Proiectare pentru constructii
Biroul de arhitectura Uberhause va ofera servicii de proiectare si reproiectare, realizare constructii cu destinatie rezidentiala, comerciala ori industriala. De asemenea, reproiectam edificii existente, intr-o abordare integrata pe domeniile arhitectura, structuri de rezistenta, instalatii..

Proiectare constructii rezidentiale pentru case, vile, duplex-uri, pensiuni, blocuri de locuinte, hoteluri, case de vacanta, case zidarie clasica, case structura lemn/metal
Arhitectii firmei noastre lucreaza impreuna cu clientul pentru a identifica solutia optima de natura a-i oferi deplina satisfactie, tinand cont atat de dezideratele sale, cat si de datele contextului fizic, cultural si economic al investitiei, de elementele de buget si de cerintele de etica profesionala.

Proiectare constructii cu destinatie comerciala sau industriala pentru cladiri de birouri, magazine, restaurante, hale, clinici medicale, sali, showroom-uri, sedii de firme si administrative etc.
Uberhause integreaza in proiect, echilibrat si armonios, atat componenta de arhitectura, cat si pe cele de inginerie (structuri, instalatii) si management, tinta fiind atingerea standardului de calitate dorit de beneficiar, cu respectarea tuturor cerintelor impuse de legislatia in vigoare.

Reproiectare constructii existente pentru consolidare, extindere, conversie, restaurare.
Exista situatii in care poate fi necesara reproiectarea unei constructii existente, cum ar fi consolidarea unei cladiri, extinderea, modernizarea, conversia, restaurarea, etajarea sau mansardarea acesteia.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Urbanism
Urbanism

Arhitectii Uberhause intocmesc si sustin documentatii privind reglementarile urbanistice, de tip PUD, PUZ si PUG, la nivelul comisiilor specializate ale Primariei Generale, primariilor sectoarelor municipiului Bucuresti, judetului Ilfov si celorlalte judete din Romania.

Plan urbanistic de detaliu (PUD)
Plan urbanistic zonal (PUZ)
Plan urbanistic general (PUG)
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Proiectare design interior
Proiectare si Design

Oferim concepte arhitecturale si servicii de design interior si amenajari exterioare pentru case, vile, apartamente, sedii de firme, restaurante, cafenele, spatii cu destinatii sociale, comerciale sau recreationale, realizam proiecte de restaurare si modernizare de fatade.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Obtinere avize, autorizatii
Autorizare si avizare

Va stam la dispozitie in vederea elaborarii documentatiilor de autorizare a constructiilor, reprezentarii pentru obtinerea de la primarii si de la institutiile abilitate a avizelor si acordurilor necesare autorizarii si pentru realizarea de expertize tehnice si audit energetic in constructii

Intocmire dosar de autorizare

In baza certificatului de urbanism emis de primarie si a conceptului de proiectare convenit cu beneficiarul, noi realizam documentatia tehnica in vederea autorizarii construirii (DTAC), ca parte a proiectului tehnic (PTh) ce va fi folosit la ridicarea constructiei, proiect ce ne va ajuta sa facem calculele cu privire la costurile construirii. Prezentam apoi proiectul pentru avizare de catre un verificator atestat, pe fiecare specialitate, il inscriem la Ordinul Arhitectilor din Romania, iar primaria va emite autorizatia si vom incepe sa construim.

Reprezentare pentru autorizare

Documentatia pentru autorizarea construirii sau desfiintarii unei lucrari de constructii include, pe langa proiectul cu componentele de arhitectura, structuri si instalatii, un numar de avize si acorduri, solicitate prin certificatul de urbanism, care trebuie obtinute din partea unor institutii, agenti economici sau autoritati competente. Pentru beneficiarii interesati, Uberhause se poate ocupa, prin colaboratorii sai specializati in acest sens, de depunerea, urmarirea stadiului elaborarii si colectarea acestor avize si acorduri, astfel incat procesul de autorizare a construirii sa se realizeze intr-o durata de timp cat mai redusa.

Expertize tehnice si audit energetic

Realizata intr-o situatie de interventie prin renovare, modificare, consolidare, supraetajare, recompartimentare, alipire, sau in cazul unei lucrari de constructie ori demolare in apropierea unei cladiri, expertiza tehnica presupune o activitate complexa de evaluare a starii tehnice a unei constructii prin raportare la cerintele legale. Prin audit energetic se determina caracteristici termo-energetice ale unei cladiri si se stabilesc solutii de reabilitare sau modernizare in acest sens. Uberhause realizeaza, prin colaboratorii sai, astfel de expertize si audituri, inclusiv studii geotehnice prin care se determina consistenta si structura solului si se fac recomandari cu privire la proiectarea constructiei.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Consultanta
Consultanta

Arhitectii Uberhause ofera consultanta pe o gama larga de oferte, de la alegerea terenului potrivit, configurarea proceselor de proiectare, selectia de oferte pentru realizarea constructiilor de case, blocuri de locuinte sau sedii de firme la preturi convenabile si in parametri de calitate stabiliti prin proiecte si pana la urmarirea de santier, respectiv asistenta post-executie.

- Consultanta investitii imobiliare
- Concepte arhitecturale si simulari
- Urmarire de santier si receptie constructie
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Dirigentie de santier / Asistenta tehnica
Dirigentie de santier

Urmarirea executiei lucrarilor de constructii printr-un diriginte de santier autorizat este, conform legii, obligatorie. Acesta este reprezentantul investitorului in relatia cu factorii implicati in realizarea constructiei, incepand cu pregatirea lucrarilor si continuand cu executia propriu-zisa a acestora, verificarea in fazele determinante, conform programului de control al proiectantului, si pana la recepția constructiei si predarea catre beneficiar a cartii tehnice. Dirigintii de santier cu care lucreaza Uberhause raspund in privinta conformitatii cu proiectul si cu reglementarile tehnice si legale in vigoare, garantand indeplinirea cerintelor de calitate si incadrarea in termenele de executie.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Constructii civile
Constructii case pe structura din beton

Uberhause realizeaza constructii de case mici, cu suprafete comparabile cu cele ale apartamentelor moderne de trei sau patru camere. Proiectate inteligent, aceste case pot fi confortabile si economice, fiind de preferat deoarece sunt ceva mai ieftine, de la construire, intretinere, incalzire si pana la impozit. In plus, curtea ramasa la dispozitie este mai mare.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Constructii case de vacanta
Proiecte case de vacanta
A venit vremea vacantei, unde mergem? Uberhause s-a gandit sa iti aduca vacanta chiar la tine acasă. Vei petrece momente placute de relaxare impreuna cu cei dragi, intr-o atmosfera calda, ademenitoare.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Constructii lemn
Constructii case pe structura din lemn

Pentru ca asigura un mediu placut vara si pastreaza mai bine caldura pe timp de iarna, casele din lemn au intrat in preferintele tot mai multor iubitori de natura. Se construiesc mai repede, sunt mai usoare, nepretentioase in privinta terenului, permit deschideri mari, spatiul este mai usor de modelat, iar climatul interior asigurat este mai sanatos si mai prietenos.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Hale Industriale / Constructii Metalice
Constructii case pe structura metalica

Construim case pe structura metalica, ideala pentru protectia antiseismica sau pentru zone in care vantul bate puternic. Casele au confort termic si fonic ridicat, sunt rezistente la incendii, profilele au protectie impotriva coroziunii pe o durata mare de timp. Gradul sporit de prefabricare reduce mult durata de ridicare a structurii constructiei.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Uberhause furnizeaza:

Uberhause ofera urmatoarele servicii: