Tehnica Schweiz - Lemnul lamelat incleiat confera o capacitate de incarcare cu 80% mai ridicata fata de lemnul obisnuit astfel incat constructiile cu elemente din lemn lamelat incleiat ofera avantaje evidente.

Judet Timis
Oras Voiteg
Adresa Voiteg 307470, Judetul Timis
Telefon 0256 39 25 77
Email
Vizionari 576

Ultimele produse adaugate de Tehnica Schweiz

Lemnul lamelat incleiat - Suntem producatori de lemn lamelat incleiat pentru confectionarea elementelor portante, ce confera o capacitate de incarcare cu 80% mai ridicata fata de lemnul obisnuit.

Tehnica Scwheiz ofera consultanta si solutii inovatoare pentru arhitecti, ingineri si beneficiari (investitori) in scopul realizarii si dezvoltarii proiectelor si ideilor cu ajutorul lemnului lamelat incleiat.

Compania Technica Schweiz asigura experienta si know-how solid in domeniul ingineriei si al proiectarii pentru gasirea celor mai bune solutii structurale si arhitecturale.

Lemnul reprezinta un factor important arhitectonic intr-o constructie, astfel ca este necesar sa fie corect imbinat intre beton si metal pentru un efect vizual estetic dar si din punct de vedere tehnic deoarece este stiut faptul ca lemnul este un element portant.

Pentru realizarea unui montaj sigur si rapid, cu ajutorul echipei noastre experimentate, toate elementele din lemn realizate de noi sunt prelucrate cu precizie milimetrica.

Technica Schweiz srl realizeaza lucrari de constructii din lemn lamelat incleiat in domeniile:

Hale Industriale / Agricole
Perigole, terase si foisoare - Agrement
Sali Evenimente / Comert
Acoperisuri / Mansarde
Constructii din lemn Speciale / Poduri
Structuri Sarpante - Pergole / Terase
Arhitectura
Lemnul nu este doar un element portant, ci se constituie in acelasi timp intr-un important element arhitectonic al cladirii. De aceea este necesara realizarea unor imbinari corecte intre beton, metal si lemn atat din punct de vedere estetic cat si tehnic. Tehnica Schweiz calculeaza, proiecteaza si produce elementele din otel intr-un mod simplu si eficient oferindu-le un rol important in ansamblul structural de materiale.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
Proiectare pentru constructii
Cu experienta dobandita si un know-how solid in domeniul proiectarii structurilor din lemn sau a oricarei constructii din lemn lamelat incleiat, asiguram beneficiarul de intrebuintarea optima si punerea in practica in mod corect a lemnului pentru orice provocari, structurale si arhitecturale.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
Constructii lemn
Realizam structuri, constructii din lemn lamelat incleiat pentru proiecte din orice domeniu: hale industriale si agricole, lucrari de agrement cum ar fi: pergole, terase sau foisoare precum si constructii speciale gen poduri.

De asemenea, compania Tehnica Schweiz este specializata in montajul si proiectarea structurilor cu elemente speciale din lemn lamelat incleiat pentru sali de evenimente, acoperisuri, mansarde si structuri sarpante (pergole si terase).
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
Vizionari 48