Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Sophia Home Decoration

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Strada Bibescu Voda, nr. 18 (langa Mitropolie - zona Unirea)
Telefon: 0744 321 955 / 0765 467 343 / 0758 223 912Cuvinte asociate cu aceasta firma:
perdele si draperii, tesaturi, sisteme romane, decoratiuni, fete de perna, lenjerii, fete de masa, pilote, traverse, huse, prosoape, obiecte decorative, cosuri, galerii, paturi, comode, dulapuri, scaune, fotolii, biblioteci, masti pentru seminee
Vizionari 3696

Ultimele produse adaugate de Sophia Home Decoration

Sophia Home Decoration va ofera produse alese cu stil personalizat si consiliere gratuita de la designeri specializati pentru 2 ore direct la domiciliul dumneavoastra. Va ajutam sa va decorati cu stil imobilul, casa, hotelul, pensiunea sau chiar cafeneaua cu cele mai frumoase decoratiuni perdele, draperii, sisteme romane, dar si obiecte de mobilier.

Ne puteti vizita direct in showroom-ul nostru situat in Bucuresti, strada Bibescu Voda, nr. 18 (langa Mitropolie - zona Unirea) unde puteti gasi tesaturi pentru: perdele, draperii, tapiterii, pentru fetele de masa, fleece sau cuverturi, traverse pentru masa si pat, tesaturi pentru camerele copiilor, putand fi tratate special ignifugate si peliculizate. De asemenea, va recomandam si obiecte decorative (cosuri, cornise, pasmanteri) pentru o ambianta perfecta si un loc de relaxare modern.

Sistemele de prindere sunt un accesoriu foarte utilizat pentru decorul personalizat. Pentru acestea puteti alege galerii din metal, lemn sau fier forjat; sine fixe sau flexibile; butoni din lemn, metal sau luxury, flori decorative, magneti sau cordoane textile.

Comercializam si paturi, comode, dulapuri, scaune sau fotolii precum si biblioteci masti pentru seminee in combinatii diferite.
Sophia Home Decoration furnizeaza urmatoarele servicii:
Consultanta
Consultanta si designer direct la domiciliu. Designeri specializati.
Sophia Home Decoration va ofera consultanta online in baza unor poze trimise de dumneavoastra in format electronic. Daca doriti sa amenajati sau sa decorati caminul dumneavoastra, consultantii nostri specializati va pot indruma spre alegerea materialelor potrivite si dimensionarea corecta a acestora. Apelati cu incredere la aceste servicii oferite gratuit pentru a va usura alegerile facute.

Pasul 1
Solicita consiliere gratuita la domiciliu in magazinele Sophia sau sunand direct la numarul: 0765 467 343 / 0744 321 955 / 0758 223 912.
Pasul 2
Vei fi contactat de coordonatorul deco pentru a stabili data si ora la care designerul va fi prezent la domiciliu.
Pasul 3
La data si ora stabilita designerul va aduce la consiliere mostre de material, cataloage cu sisteme de prindere, catalog mobilier si portofoliu cu lucrarile realizate de Sophia. Designerul iti va asculta gandurile, ideile, incercand sa creeze pentru tine combinatia perfecta in acord cu dorintele tale. Designerul va schita special pentru tine modelul unicat creat in concordanta cu ideile stabilite si cu interiorul vizat. Putem ajunge oriunde in Romania. Designerul iti va face o estimare de pret in acord cu bugetul alocat.
Pasul 4
Se stabilieste data si ora montajului impreuna cu designerul.
Pasul 5
La data si ora stabilita echipa de montatori impreuna cu designerul vor finaliza lucrarea pana la cele mai mici detalii.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Montaj Specializat
Montaj galerie dubla din fier forjat.

Tu relaxeaza-te in timp ce noi montam decorul si aranjam ultimele detalii. Te invitam sa vizionezi cum se fixeaza o galerie din fier forjat. Aceasta parte din povestea decorarii este tuseul final si momentul cel mai asteptat de catre tine... Dupa acest pas nu iti ramane decat sa te bucuri de efectul mult asteptat, iar fereastra va deveni imediat locul tau preferat din casa!
In general, montarea unei galerii dureaza intre 20 si 40 de minute.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Sophia Home Decoration furnizeaza: