Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

SoldShop Traforate

Producator decoratiuni si o gama variata de pereti decorativi, masti calorifer si produse traforate: garduri, usi, panouri, tavane sau balustrade

Judet Braila
Oras: Braila
Adresa: Str. Caramidari nr. 85-B , cod postal 810512, Braila
Telefon: 0745571561Cuvinte asociate cu aceasta firma:
masti calorifer, decoratiuni, panouri decorative, masti traforate pentru calorifere, corpuri iluminat, personalizari, stickere, pereti decorativi, SoldShop Traforate, soldshop.ro
Vizionari 323
Suntem o echipa cu spirit creativ si un bagaj consistent pentru design si publicitate. Scopul magazinului online SoldShop.ro este sa aduca iubirea pentru tot ceea ce reprezinta frumos si in caminele voastre, astfel ca puteti alege o gama variata de pereti decorativi & masti calorifer, produse ce pot trezi amintiri si povesti preferate in viata dumneavoastra.

Pentru ca a devenit atat de simplu si de placut sa ne infrumusetam propriile spatii, ne-am gandit ca e momentul sa trecem la pasul urmator si sa transformam joaca din timpul liber intr-un adevarat obiectiv, in care profesionalismul si atentia la detalii cantaresc la fel de mult precum creativitatea si pasiunea.

SoldShop.ro reprezinta o mana de oameni cu aceeasi pasiune, o pasiune ce o impartim in echipa inca din anul 2006 in cadrul Plotter Design. In prezent, scopul comun a catorva dintre noi ne-a facut sa devenim o echipa mica, dar cu o echipa mare in spate ce isi aduce aportul si sustinerea.

Obiective

Ne dorim mai degraba clienti incantati si fericiti decat clienti multumiti. Clienti in cafenelele, birourile sau restaurantele carora sa intram si sa avem satisfactia lucrului bine facut...de noi.

Compania SoldShop Traforate furnizeaza: