Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Sisteme proArhitectura

Sisteme proArhitectura logo firma
Judet Sibiu
Oras: Selimbar
Adresa: DN1 intrare com. Selimbar, nr. 1, Cladire birouri, etaj II
Telefon: 0040269 235 601Cuvinte asociate cu aceasta firma:
Stergatoare, Capace, vizitare
Vizionari 1434
Echipa SISTEME proARHITECTURA, importa si comercializeaza sisteme inovative, de inalta calitate ale marcilor HAGO BAUTECHNICK, Austria si BTE STELCON, Germania.

HAGO BAUTECHNICK produce capace pentru camine de vizitare marca HAGODECK si stergatoare profesionale de intrare marca HAGOMAT pentru cladiri industriale, comerciale, office si rezidentiale.

BTE STELCON GmbH, Germania, produce sisteme de tratare a trecerilor intre diferite tipuri de invelis ale pardoselilor sau drumurilor si de placare a suprafetelor ce necesita rezistenta foarte mare la trafic, abraziune, uzura, socuri mecanice si termice, precum placi de ancoraj din otel si otel inoxidabil, elemente prefabricate pentru treceri de cale ferata, placari speciale drumuri si accese...

Va propunem cea mai usoara varianta de colaborare posibila.
Va oferim cataloage si materiale de prezentare.
Suntem la dispozitia d-voastra si a potentialilor beneficiari pentru consiliere tehnica.
Comenzile primite sunt onorate in cel mai scurt timp cu livrare directa la obiectivul beneficiarului costurile d-voastra de logistica fiind inexistente.

Avand in vedere calitatea produselor si seriozitatea demonstrata in fiecare proiect inca din 2007 si pana in prezent ne luam angajamentul ca orice proiect va fi sprijinit de catre echipa noastra pana la finalizarea garantiei acordate.

In speranta ca propunerea noastra v-a captat interesul, suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice intrebare legata de termenii acestei colaborari.

Promitem si oferim competenta maxima de specialitate, utilitate maxima a produsului, controlul permanent al calitatii, respectarea acceptului privind termenul de livrare si - daca este cazul - rezolvarea cu seriozitate si rapiditate a reclamatiilor.

Pregatita sa raspunda intrebarilor,

Echipa,
SISTEME proARHITECTURA

Compania Sisteme proArhitectura furnizeaza: