Seminee Deus - Doresti un semineu personalizat? Realizam o gama larga de seminee in stil clasic, modern, rustic, industrial, norvegian. Oferim montaj si consultanta pentru focare seminee, cosuri de fum, sobe si accesorii.

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2
Telefon 0720 735 953
Email
Vizionari 371

Ultimele produse adaugate de Seminee Deus

Seminee Deus prezent la targul CONSTRUCT - AMBIENT EXPO 2019 cu reduceri de 20% la toata gama de produse: seminee, focare, sobe, cosuri de fum
Comercializam o gama extinsa de seminee, focare, sobe, cosuri de fum si accesorii care confera stil spatiilor interioare si reintregesc designul. Nu stii ce model de semineu sa alegi pentru locuinta ta? Asiguram servicii de consiliere gratuita pentru alegerea celor mai potrivite produse in functie de spatiu, preferinte, buget si necesitati.

Seminee Deus este formata din specialisti in domeniul climatizarii cu activitate pe piata din Romania din 2007. Seminee Deus ofera, de asemenea, servicii de montaj pentru seminee, sobe sau cosuri de fum.

Promotori ai confortului

Suntem promotori ai confortului si destinderii intr-un mediu placut, amenajat in stiluri originale care reflecta cel mai bine preferintele si personalitatea clientilor nostri. De aceea, ne plac semineele personalizate, care trimit catre stiluri decorative clar definite si adauga totodata o amprenta proprie, conturand un stil unic.

Echipa Seminee Deus proiecteaza seminee personalizate in stil clasic, modern, rustic, industrial, norvegian pornind de la preferintele clientilor, combinand cu grija accesoriile si focarele cele mai potrivite astfel incat produsele finale sa fie sigure, durabile si sa aiba un design atractiv si inovator.

Selectam cu atentie cele mai bune materiale de la producatori de top si oferim o garantie intre 2-5 ani pentru serviciile de montaj si transport gratuit in toata tara.

Datorita parteneriatelor pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, avem acces la stocuri mari de seminee, sobe, cosuri de fum si accesorii, scurtand considerabil perioada de executie a lucrarilor.

Avem preturi competitive si variate si ne place sa propunem clientilor nostri cele mai bune oferte adaptate bugetelor lor, tinand cont de calitate, siguranta si durabilitate, dar si de caracteristicile spatiilor si ale produselor.

Servicii

Am elaborat servicii care sa corespunda nevoilor acestei nise si le adaptam continuu pentru ca punem accent pe satisfactia clientilor nostri. Asiguram proiectarea semineelor si cosurilor de fum, dimensionarea cosurilor de fum si montajul produselor - seminee, sobe, cosuri de fum profesionale, realizam elemente decorative personalizate in stil clasic, modern, industrial, rustic etc. si oferim servicii de mentenanta autorizata pentru cosuri de fum si seminee.

In plus, echipa noastra concepe schite 3D inainte de proiectarea efectiva a semineelor si este instruita periodic cu privire la cele mai noi dispozitive si tehnologii utilizate in domeniu.

Seminee
Focare
Cosuri
Sobe
Accesorii
Vizionari 0