Supreme House

Supreme House logo firma
Judet Dolj
Oras: Craiova
Adresa: DR.V.PAPILLIAN BL F6 NR 44 AP 5 str.dr.victor papillian bl.F6 ap.5
Telefon: 0722 728 989Cuvinte asociate cu aceasta firma:
constructii, demolari, termosisteme, amenajari, renovari, instalati electro-sanitare, decupari betoane, curatenie
Vizionari 2016
Firma SUPREME HOUSE SRL executa cele mai performante lucrari de constructii: turnari betoane, cofraje, armaturi, sape, termosisteme, tencuieli decorative, rigips, tavane casetate, gresie si faianta, demolari etc. Executam lucrarile cu ce-a mai mare precizie si la cel mai inalt nivel al standardelor in vigoare. Societatea noastra mai dispune de curatenie profesionala.

Apeland la serviciile noastre profesionale de curatenie
veti avea un mediu sanatos de viata si munca si o imagine profesionista

Fie ca avem un contract mare sau mai mic, pentru noi nu este nici o diferenta intrucat apreciem egal clientii si tratam cu aceeasi atentie si bineinteles acelasi standard inalt de curatenie.

Oferim urmatoarele servicii de curatenie:

Curatenie apartamente si vile

Timpul nostru de munca este timpul dumneavoastra liber
Oferim servicii de curatenie profesionala la cerere sau pe baza de abonament frecventa serviciilor putand fi : zilnic, saptamanal, lunar

Casa este una din cele mai mari investitii pe care le faceti.
Pastrati-o curata si bine intretinuta pentru familia voastra apeland la serviciile noastre de curatenie.
Noi va oferim servicii cu aparatura si solutii profesionale

Curatenie birouri si spatii comerciale

Curatenia biroului este cartea de vizita a unei firme
De la curatenia generala, o data pe saptamana, pana la preluarea intretinerii intregii cladiri incluzand curatenia zilnica, spalarea mochetei si a pardoselilor dure, curatarea in profunzime si furnizarea consumabilelor de igiena, noi oferim solutii profesionale pentru afaceri de orice marime.

Curatenie mochete, parchet, gresie, linoleum
Mochetele trebuie aspirate cel putin de doua ori pe saptamana indepartand astfel praful si trebuie spalate in profunzime cel putin o data la 6 luni. Expertii nostri in curatarea mochetei folosesc cele mai performante tehnici, utilaje si substante specifice metodele folosite fiind spalarea in profunzime prin injectie/extractie sau spalarea cu spuma uscata. Oferim si curatarea si lustruirea podelelor tari ca parchet, marmura, gresie, faianta, linoleum, etc.

Curatenie dupa constructor

Curatenia dupa constructie sau renovare este mai intensiva decat alte sarcini de curatenie .Asta pentru ca totul trebuie sa fie curat luna in locuinta . Chiar daca muncitorii constructori vor face curatenie, nu o vor face ca o firma profesionala de curatenie si asta pentru ca ei stiu sa construiasca iar noi sa curatam.

Curatenie tapiterie

Echipa noastra va veni in sprijinul dvs imediat dupa terminarea lucrarilor si se va asigura ca nu ramane nici o suprafata necuratata pentru ca dumneavoastra sa va mutati intr-o locuinta curata

Persoana de contact:
Stuparu Mihai

Compania Supreme House furnizeaza: