Romserv Invest

Judet Dambovita
Oras Targoviste
Adresa Str. Aleea Sinaia, nr. 6-8
Telefon 0245 217 170 / 0245 611 787
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
tamplarie, aluminiu, PVC, Gealan, usi, ferestre, fatade, geam, termopan, clar, reflexiv, colorat, low-e, duplex, triplex, securizat, cu sau fara geam ornament sau sablat
Vizionari 1753
ROMSERV INVEST SRL a fost infintata in 1997, avand ca principal obiect de activitate constructiile. Intre anii 1997-2000 firma a executat o gama larga de lucrari pe piata locala a judetului Dambovita: amenajari interioare si exterioare "la cheie"; instalatii sanitare; instalatii termice; confectionare si montare tamplarie aluminiu; confectionare si montare tamplarie PVC - GEALAN. Ponderea lucrarilor de amenajari interioare a scazut dupa anul 2000, prin dezvoltarea activitatii de productie de tamplarie din PVC din profile Gealan cu geam termopan in urma investitiilor facute in utilaje automatizate. Dupa 2003 societatea s-a concentrat numai pe productia de tamplarie din PVC si aluminiu cu geam termopan.
Din 2003 si pana in prezent societatea a facut investitii in spatii pentru productie, in utilaje automatizate performante pentru produse de calitate din tamplarie PVC (ferestre si usi), folosind profile ale sistemului german GEALAN.
Incepand din 2006 am modernizat sectia de geam termopan cu utilaje automatizate pentru productia de geam termopan si am largit reteaua de magazine pentru prezentarea si desfacerea produselor noastre. Suntem prezenti in Targoviste (sase show room-uri), Moreni, Pucioasa, Gaiesti, Titu si Campina.