Roplasto -

Judet Botosani
Oras Botosani
Adresa Str. Pacea nr. 96 (Ocolitor S-V)
Telefon +40 231 522 525 / +40 231 522 526
Email

Vizionari 2200

Ultimele produse adaugate de Roplasto

HIDROPLASTO este unic reprezentant in Romania al concernului german BESAGROUP, principal furnizor pe plan mondial al solutiilor, tehnologiilor si produselor de ultima ora in domeniul constructiilor, companie multinationala cu parteneri peste tot in lume, recunoscuti prin CALITATE, COMPETENTA si gama variata de produse, fabricate doar in Germania.

Roplasto este un furnizor flexibil inzestrat cu sectii proprii de preparare a materiei prime, de aplicare a foliei, si de proiectare a SDV-urilor cu scularie atasata. Datorita productiei bazate mai ales pe know-how-ul intern, compania se poate adapta rapid cererii pietei si poate reactiona in timp minim la pretentiile individuale ale clientilor.

Extruderul de profile Roplasto, care se poate lauda cu o experienta de 55 ani în domeniul prelucrarii materialelor din PVC, este recunoscut prin productia de sisteme de profil în cadrul sediului sau din Germania, asigurând si în viitor, exclusiv la fabrica din Bergisch Gladbach din Köln o gama variata de produse de tip ferestre din PVC si profile de usi.

Programul de productie:

Sisteme de profile pentru ferestre si usi(sistem 70mm,respectiv 60mm)
Sistem pentru elemente glisante din aluminiu pentru usi
Sistem pentru elemente glisante din pvc pentru ferestre
Sistem pentru rulouri
Sistem pentru obloane
Sistem pentru ferestre de subsol
Aluclip-caracase aditionale din aluminiu
Ligno Plus-carcase aditionale pvc pentru combinatii pvc-lemn