Resurse Eco Moldova - Producator cu traditie in prelucrarea lemnului, compania realizeaza la comanda tamplarie din lemn stratificat pentru ferestre si usi pentru cladiri istorice, rezidentiale si industriale.

Judet Suceava
Oras Vatra Dornei
Adresa str. Podu Verde nr. 36
Telefon 0742 020 437
Email

Vizionari 3000

Ultimele produse adaugate de Resurse Eco Moldova

Tamplaria din lemn stratificat are o durata de viata mai mare de 50 ani.
Resurse Eco Moldova srl realizeaza la comanda tamplarie din lemn stratificat pentru lucrari in domeniul cladirilor istorice, rezidentiale sau industriale atat din Romania cat si din tari precum Elvetia, Germania, Belgia si Franta.

Investim in calitate si productie utilizand lemn de cea mai buna calitate pentru toate produsele noastre. Pentru constructiile traditionale dar si pentru cele moderne, ferestrele si usile din lemn stratificat fabricate de Resurse Eco Moldova din jud. Suceava dispun de o dotare unica in Bazinul Dornelor:

- instalatie debitat busteni
- uscatoare de capacitate mare (80 mc)
- linie automata pentru producerea lemnului stratificat
- linie automata pentru productia de tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan
- linie fabricatie case lemn
- personal calificat in proportie de 90% din numarul total de personal

Serviciile noastre includ proiecte si produse realizate din lemn stratificat

- Case de lemn
Daca sunteti in cautarea unui proiect pentru o casuta de vacanta, cu vederi spectaculoase asupra naturii inconjuratoare, atunci casele din lemn stratificat pot fi alegerea ideala.

- Pergole si Foisoare
Pergolele si foisoarele din lemn stratificat sunt elemente arhitecturale decorative, atasate exteriorului casei dumneavoastra, pentru a crea spatii de recreare confortabile si placute privirii.

- Scari
Scarile din lemn stratificat sunt un detaliu architectural cheie si de aceea producem scari exigente care vor impresiona printr-un design unic si o calitate desavarsita.

- Tamplarie lemn stratificat
In prezent, tamplaria din lemn stratificat este o adevarata moda, reprezentand o intoarcere la natura si traditie.

- Amenajari
Serviciile companiei Resurse Eco Moldova de amenajari interioare cat si exterioare din lemn stratificat aduc rafinament locuintei sau afacerii dumneavoastra!

- Ferestre
Traiti o experienta unica, plina de viata, cu ferestre din lemn stratificat, care vor da lumina si caldura caminului dumneavoastra!

- Ferestre (Gama plus)
Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan

- Ferestre (Gama premium)
Ferestrele din lemn stratificat rezista pe toata durata de viata a unei cladiri. Multe cladiri vechi de secole pastreaza tamplaria originala, deoarece lemnul poate fi restaurat sau reparat.

- Ferestre (Gama standard)
Un pret atractiv rezultat din utilizarea unui profil de 68 de mm care garanteaza o izolare termica si fonica foarte buna!

- Grinzi
Grinzile din lemn stratificat sunt compuse dintr-un numar de lamele (scanduri) din lemn imbinate cap la cap pana la lungimea dorita, care mai apoi sunt lipite cu adeziv. Lemnul folosit este uscat pana la o umiditate de 12%.

- Obloane
Obloanele din lemn stratificat ofera un plus de siguranta si intimitate, oferind un aspect placut locuintei dumneavoastra, cat si protectie impotriva razelor solare.

- Usi armonice din lemn stratificat
Destinate in principal spatiilor vitrate foarte mari, usile armonice din lemn stratificat ofera un caracter minimalist si ergonomic.

- Usi de interior in lemn stratificat
Usile de interior din lemn stratificat au o eleganta aparte, aducand un plus de valoare estetica oricarei locuinte, oferind caldura, naturalete si intimitate.

- Usi de intrare in lemn stratificat
Usile de intrare din lemn stratificat satisfac cele mai inalte exigente privind siguranta, izolarea termica si fonica, etanseitatea si nu in ultimul rand, finisarea.

- Usi glisante din lemn stratificat
Usile glisante din lemn stratificat sunt alese pentru economii de spatiu, pentru eleganta acestora sau ca solutii de compartimentare.