Resurse Eco Moldova

Producator cu traditie in prelucrarea lemnului, compania realizeaza la comanda tamplarie din lemn stratificat pentru ferestre si usi pentru cladiri istorice, rezidentiale si industriale.

Judet Suceava
Oras Vatra Dornei
Adresa str. Podu Verde nr. 36
Telefon 0742 020 437Cuvinte asociate cu aceasta firma:
tamplarie lemn stratificat, ferestre din lemn stratificat, usi de intrare din lemn stratificat, case lemn stratificat, ergole din lemn stratificat, foisoare lemn stratificat, scari din lemn stratificat, amenajari, rinzi din lemn stratificat, obloane din l
Vizionari 7585

Ultimele produse adaugate de Resurse Eco Moldova

Tamplaria din lemn stratificat are o durata de viata mai mare de 50 ani.
Resurse Eco Moldova srl realizeaza la comanda tamplarie din lemn stratificat pentru lucrari in domeniul cladirilor istorice, rezidentiale sau industriale atat din Romania cat si din tari precum Elvetia, Germania, Belgia si Franta.

Investim in calitate si productie utilizand lemn de cea mai buna calitate pentru toate produsele noastre. Pentru constructiile traditionale dar si pentru cele moderne, ferestrele si usile din lemn stratificat fabricate de Resurse Eco Moldova din jud. Suceava dispun de o dotare unica in Bazinul Dornelor:

- instalatie debitat busteni
- uscatoare de capacitate mare (80 mc)
- linie automata pentru producerea lemnului stratificat
- linie automata pentru productia de tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan
- linie fabricatie case lemn
- personal calificat in proportie de 90% din numarul total de personal

Serviciile noastre includ proiecte si produse realizate din lemn stratificat

- Case de lemn
Daca sunteti in cautarea unui proiect pentru o casuta de vacanta, cu vederi spectaculoase asupra naturii inconjuratoare, atunci casele din lemn stratificat pot fi alegerea ideala.

- Pergole si Foisoare
Pergolele si foisoarele din lemn stratificat sunt elemente arhitecturale decorative, atasate exteriorului casei dumneavoastra, pentru a crea spatii de recreare confortabile si placute privirii.

- Scari
Scarile din lemn stratificat sunt un detaliu architectural cheie si de aceea producem scari exigente care vor impresiona printr-un design unic si o calitate desavarsita.

- Tamplarie lemn stratificat
In prezent, tamplaria din lemn stratificat este o adevarata moda, reprezentand o intoarcere la natura si traditie.

- Amenajari
Serviciile companiei Resurse Eco Moldova de amenajari interioare cat si exterioare din lemn stratificat aduc rafinament locuintei sau afacerii dumneavoastra!

- Ferestre
Traiti o experienta unica, plina de viata, cu ferestre din lemn stratificat, care vor da lumina si caldura caminului dumneavoastra!

- Ferestre (Gama plus)
Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan

- Ferestre (Gama premium)
Ferestrele din lemn stratificat rezista pe toata durata de viata a unei cladiri. Multe cladiri vechi de secole pastreaza tamplaria originala, deoarece lemnul poate fi restaurat sau reparat.

- Ferestre (Gama standard)
Un pret atractiv rezultat din utilizarea unui profil de 68 de mm care garanteaza o izolare termica si fonica foarte buna!

- Grinzi
Grinzile din lemn stratificat sunt compuse dintr-un numar de lamele (scanduri) din lemn imbinate cap la cap pana la lungimea dorita, care mai apoi sunt lipite cu adeziv. Lemnul folosit este uscat pana la o umiditate de 12%.

- Obloane
Obloanele din lemn stratificat ofera un plus de siguranta si intimitate, oferind un aspect placut locuintei dumneavoastra, cat si protectie impotriva razelor solare.

- Usi armonice din lemn stratificat
Destinate in principal spatiilor vitrate foarte mari, usile armonice din lemn stratificat ofera un caracter minimalist si ergonomic.

- Usi de interior in lemn stratificat
Usile de interior din lemn stratificat au o eleganta aparte, aducand un plus de valoare estetica oricarei locuinte, oferind caldura, naturalete si intimitate.

- Usi de intrare in lemn stratificat
Usile de intrare din lemn stratificat satisfac cele mai inalte exigente privind siguranta, izolarea termica si fonica, etanseitatea si nu in ultimul rand, finisarea.

- Usi glisante din lemn stratificat
Usile glisante din lemn stratificat sunt alese pentru economii de spatiu, pentru eleganta acestora sau ca solutii de compartimentare.
Resurse Eco Moldova furnizeaza urmatoarele servicii:
Lucrari Tamplarie Lemn / Ferestre, Usi

Ferestre din Lemn StratificatFerestrele fabricate de Resurse Eco Moldova reprezinta alternativa ideala atat pentru constructiile traditionale cat si pentru cele moderne.- Ferestre Gama Premium - Fereastra pasiva din lemn stratificatDoua unitati de geam cu camera in varianta standard si un profil gros, de 92 mm, utilizeaza energia pasiva naturala a mediului, impiedicand evadarea caldurii. Acest profil permite ingrijirea mediului si reducerea facturilor de incalzire in acelasi timp.ferestre-pasive-lemn-stratificat-gama-premium- Ferestre Gama Standard - Propriul Ecosistem acasaMai presus de toate, fereastra Standard este produsa dintr-un material perfect natural. Pinul cald, stejarul robust sau meranti-ul exotic cu structura neobisnuita va vor permite sa creati un interior cu o atmosfera exceptionala.ferestre-din-lemn-stratificat- Ferestre Gama Plus - Prin utilizarea pachetul de sticla tripan, ferestrele obtin o izolatie termica si acustica excelenta si ofera, de asemenea un confort sporit!Un profil mai solid, de 78 mm, realizat din lemn ales (pin, stejar sau meranti) care asigura o atmosfera familiara calda si va protejeaza impotriva zgomotului de pe strada.ferestre-lemn-stratificat-gama-plusTipuri de ferestre:• Fereastra fixa

• Fereastra batanta

• Fereastra oscilobatanta

• Fereastra armonica

• Fereastra lemn placat cu aluminiu

• Pereti cortinaTransportul si montajul• Transport si montaj asigurat cu echipament si personal specializat.Garantie / Preturi• Preturile sunt stabilite in functie de esenta lemnului, dimensiuni, forme, deschidere, finisaje (lacuri translucide sau vopsele), sticla si alte accesorii.• Garantie 10 ani pentru produsele fabricate de noi pentru lemnul stratificat si 3 ani pentru vopsele si feronerie.


Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image