Ranadac

Constructii case la rosu, case la cheie, case din lemn

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Splaiul Independentei, nr. 273
Telefon 0720 805 964Cuvinte asociate cu aceasta firma:
consolidari case, case la cheie, case la rosu, constructii case, case din lemn
Vizionari 1768

Ultimele produse adaugate de Ranadac

Realizam lucrari de constructii case folosind cele mai noi tehnologii in domeniu si materiale de cea mai buna calitate.

- constructii case
- case la rosu
- case din lemn
- case la cheie
- consolidari case
Ranadac furnizeaza urmatoarele servicii:
Amenajari interioare
Oferim servicii profesionale de amenajari interioare si renovari case

Fie ca doriti sa modernizati sau sa imbunatatiti aspectul caminului dumneavoastra, ori vreti sa transformati un imobil invechit in casa visurilor dumneavoastra, apelati la noi cu incredere pentru orice lucrare de amenajari interioare sau renovare casa si in cel mai scurt timp visele dumneavoastra vor prinde contur.
Calitatea este foarte importanta cand vine vorba de amenajari interioare, orice detaliu oricat de mic si neinsemnat ar parea el poate face diferenta dintre o lucrare de calitate si un esec. De aceea folosim doar echipe de muncitori calificati, cu multa experienta in domeniu finisajelor pentru a va oferi servicii complete si calitative de amenajari interioare.

Toate lucrarile executate de firma noastra beneficiaza de garantie, de aceea noi nu facem niciodata rabat de la calitate.

Preturi pentru lucrari de amenajari interioare sau renovari case

Aplicare glet peretilor – de la 15 lei/mp
Placare gresie si faianta – de la 35 lei/mp (sunt incluse plintele si pragurile de trecere)
Turnat sapa autonivelanta – de la 10 lei/mp
Montare parchet si plinta – de la 10 lei/mp (pragurile sunt incluse)
Zuvraveala cu vopsea lavabila alba – de la 4 lei/mp
Placare cu polistiren (de 5 sau 10) + plasa, masa de spaclu, tinci – de la 35 lei/mp (in pret este inclusa si chela cu tot cu montarea si transportul materialelor)
Vopsea decorativa pentru fatade – de la 12 lei/mp (schela si transportul materialelor sun incluse)
Vopsea lavabila pentru fatade – de la 10 lei/mp
Montaj pereti rigips – de la 5 euro/mp
Montaj tavan fals din rigips – de la 6 euro/mp
Preturile sunt reale si nu includ alte taxe ascunse, pentru orice comanda ferma preturile pot fi negociate.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Cadastru topografie topogeodezie
Topografie, cadastru si intabulare

Va intrebati de ce ati avea nevoie de topografie ? Raspunsul este simplu: pentru realizarea unor masuratori precise, pentru obtinerea actelor necesare proprietatii dumenavoastra veti avea nevoie de lucrari topografice. Fie ca este vorba de masurarea unui teren, de trasarea limitelor de proprietate, de parcelare, ori aveti proiectul unei case si doriti sa o amplasati pe teren, echipa noastra de experti va sta la dispozitie si va ofera servicii profesionale – rapid, simplu si eficient.
Cadastrul este sistemul obligatoriu de evidenta al tuturor imobilelor de pe teritoriul tarii. Documentatia cadastrala este foarte importanta pentru orice proprietar de imobil, fara aceasta imobilul nu poate fi vandut, nu poate fi donat si nu se poate realiza ipotecarea acestuia. Intabularea inseamna inscrierea in Cartea Funciara a dreptul dumneavoastra asupra proprietatii unui teren sau a unui imobil. Intabularea poate fi provizorie – spre exemplu in cazul unei proprietati ce a fost castigata in instanta in urma unei hotarari judecatoresti care nu este irevocabila; sau poate fi intabulare definitiva – inscriere cu titlu definitiv, irevocabil. Cadastrul si intabularea sunt formalitati obligatorii care trebuie indeplinite la cumpararea unei locuinte fie ca este vorba de apartament sau casa ori la cumpararea unui teren indiferent daca este vorba de un teren agricol sau pentru constructii.
Contactati-ne acum si vom realiza pentru dumneavoastra toate documentele necesare in cel mai scurt timp posibil.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Obtinere avize, autorizatii
Obtinerea rapida a avizelor pentru constructii case.

Fie ca este vorba de constructii de case sau orice alt gen de lucrari, Ranadac vine in sprijinul clientilor atat cu pareri avizate cu privire la imobil cat si cu sprijin in obtinerea documentatiei necesare, cum ar fi: expertiza tehnica, obtinerea autorizatiei de constructie, a autorizatiei de mediu, proiectul de arhitectura, certificatul de urbanism etc.

Acest lucru este posibil datorita colaborarii noastre cu arhitecti si ingineri renumiti. Cu noi nu va mai trebui sa va pierdeti timpul pentru obtinerea unui munte de aprobari, certificate si autorizatii, ne putem ocupa de toate acestea pentru dumneavoastra.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Consultanta
Consultanta pentru alegerea casei perfecte

O casa este o investitie pe termen lung, de aceea noi va oferim servicii complete, inclusiv consultanta in domeniu. Specialistii nostri va pot sfatui in alegerea casei perfecte pentru dumneavoastra si va pot explica pe larg diferenta dintre materialele de constructii, avantajele si dezavantajele fiecaruia, difernta dintra structura de rezistenta pe care o poate avea casa dumneavoastra, spre exemplu de ce sa alegeti o casa cu o structura de rezistenta realizata din zidarie portanta sau una realizata in cadre.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Dirigentie de santier / Asistenta tehnica
Diriginte de santier

Serviciile oferite in activitatea de dirigentie de santier, implica responsabilitatile fata de investitor/beneficiar si organele de control ale statului in domeniul constructiilor, pentru investitii din domeniul constructiilor civile, industriale si agricole – categoria de importanta B, C si D.

Principalele legi care stau la baza desfasurarii activitatii noastre sunt:
• Legea 10/1995-privind calitatea in constructii
• Legea 50/1991-privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii
• H.G. nr.273/1994 aprobarea regulamentului de receptie a lucrarilor de constructii si instalatii aferente ale acestora
• H.G.272 aprobarea regulamentului privind controlul de stat al calitatii in constructii
• H.G 766/1997 aprobarea unor regulamente privind calitatea in constructii

Orice investitor, indiferent de natura sa – persoana fizica sau juridica este obligat sa isi angajeze pe toata perioada desfasurarii executiei constructiei un diriginte de santier. Pretul acestui serviciu difera in functie de nivelul de verificare si responsabilitate stabilit impreuna cu beneficiarul si porneste de la 300 EUR/LUNA.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Constructii lemn
Realizam lucrari profesionale de constructii case avantajos, eficient si rapid

Cu peste 10 ani de experienta in realizarea lucrarilor de constructii de case pe plan local si national oferim seriozitate, profesionalism si preturi competitive. Fie ca este vorba de case la rosu, case la cheie sau case din lemn, cu noi aveti garantia unor lucrari de cea mai buna calitate si un raport calitate - pret foarte bun. Colaboram cu firmele producatoare si cu depozitele de materiale de constructii, astfel ca putem sa va oferim cele mai bune materiale la un pret fara conscurenta. Lucram doar cu echipe de profesionisti, cu muncitori calificati si cu o vasta experienta in constructia caselor.
Toate lucrarile noastre se desfasoara sub atenta supraveghere unui inginer constructor, pentru a asigura calitatea proiectului dumneavoastra.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Restaurari, consolidari, renovari
Ce inseamna o consolidare casa si cat costa aceasta?

Pretul consolidarii unei case porneste de la 150 Euro/mp (materiale + manopera)

Cladirile mai vechi au in general structura de rezistenta realizata din zidarie portanta (zidaria este intarita cu “samburi” sau stalpisori, centuri si plansee din beton armat). In cazul acestor tipuri de constructii fortele gravitationale si seismice sunt preluate de peretii acesteia, astfel ca in timp pot sa apara diverse avarii, de la fisuri, crapaturi pana la strivirea peretilor de aceea este nevoie de o consolidare. Cea mai frecventa rezolvare pentru astfel de probleme ar fi consolidarea peretelui avariat prin imbracarea acestuia intr-o camasa din beton armat pe una sau ambele fete. In cazul unor cladiri cu importanta istorica aceasta metoda de consolidare nu este recomandata deoarece trebuie pastrata forma, dimensiunea si materialele folosite in constructia originala. O consolidare la o casa sau o cladire istorica presupune refacerea zidului crapat, injectarea fisurilor, introducerea de mortar in perete.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Hidroizolatii
Servicii de hidroizolatii profesional incepandu cu 2 euro /mp

In momentul in care decidem sa cumparam o locuinta, fie ea casa la curte sau apartament, trebuie sa luam in calcul toate cheltuielile. Indiferent de natura acestora pot fi costisitoare si de lunga durata daca nu luam masuri inca de la inceput.

O mare problema o reprezinta apa care se in filtrează si duce la daune destul de mari daca nu este remediata problema. Putem remedia o astfel de problema cu hidroizolatii, care se aplica in diverse parti ale casei cum ar fi: terase, baie, fundatie, acoperis, terase bloc, beci, balcon, subsol sau soclu.
Lucrarile de hidroizolatii se executa cu membrane bituminoase aditivate, avind insertii de fibre poliesterice sau fibre de sticla, la greutati specifice de 3 pina la 6 kg/mp.

Membranele bituminoase aditivate sunt materiale compozite ce se formeaza din:

- mixtura bituminoasa – pe baza de bitum modificat cu polimeri termoplastici;
- suportul (armatura) – o tesatura din diverse materiale.

Materialele compozite folosite in hidroizolatii sunt rasini sintetice speciale,rezistente la ultraviolete, armate cu fibra de sticla sau cu substante coloidale speciale, folosite cu mult succes in lucrari de hidroizolatii si protectie a suprafetelor de terase, acoperisuri, piscine. O astfel de lucrare are o garantie de 10-15 ani, dar poate dura si o viata, si cu ajutorul acestora puteti uita de apa infiltrata si de problemele cauzate de aceasta. Bitumumul din compozitia membranelor este modificat pentru a corecta eventuale caracteristici nedorite. Aceste membrane se aplica prin topirea stratului inferior cu flacara de gaz.

Noi va oferim servicii complete de hidroizolatii, servicii de durata, realizate corect si care respecta toate normele de siguranta, printre acestea se numara:

- hidroizolatii termoizolatii – termo hidroizolatii la blocuri,terase (ne)circulabile;
- hidroizolatii termoizolatii – termo hidroizolatii la hale industriale;
- hidroizolatii termoizolatii – termo hidroizolatii la acoperis inclinat,curbat;
- hidroizolatii termoizolatii – termo hidroizolatii la acoperis cu tigle;
- hidroizolatii termoizolatii – termo hidroizolatii la acoperis metalic;
- hidroizolatii termoizolatii – termo hidroizolatii la fundatii,sedurii,parcari,detalii;
- hidroizolatii termoizolatii – termo hidroizolatii la poduri si viaducte;
- hidroizolatii termoizolatii – termo hidroizolatii la lucrari hidrotehnice e.t.c.

Calitatea unei lucrari de hidroizolatii, termoizolatii sau termo hidroizolatii este data de calitatea si caracteristicile materialului folosit precum si, in egala masura, de calitatea executiei.

Folosim o mare diversitate de membrane, produse noi si eficiente:

- membrane cu protectie minerala;
- membrane compozite;
- membrane autoadezive;
- membrane antiradacina;
- membrane cu fibra de sticla;
- membrane cu voal de poliester
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Inchirieri scule, unelte
Oferim posibilitatea inchirierii de scule, utilaje, echipamente.

- PICAMER BOSCH GSH 27 VC PROFESSIONAL
Pret: 150 ron/zi

- PLACA VIBRANTA AMMANN AVP 1250
Pret: 100 ron/zi

- MAI COMPACTOR MIKASA
Pret: 100 ron/zi
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Servicii PSI, SSM si protectia muncii
Protectia muncii SSM (securitate si sanatate in munca)

Firma noastra va ofera servicii de consultanta in securitatea si sanatatea muncii, cat si in domeniul situatiilor de urgenta. Prin calitatea serviciilor oferite de specialistii nostri, vom da siguranta si incredere in afacerea dumneavoastra. Apelati la noi si ne vom ocupa de toate activitatile legate de prevenire si protectie a muncii pentru dumneavoastra. Vom intocmi si vom actualiza planul de protectie si prevenire, vom identifica pericolele posibile si vom evalua riscurile pentru fiecare utilaj sau faza a muncii din cadru firmei dumneavoastra. Vom intocmi toata documentatia necesara si vom realiza instructajul angajatilor, vom elabora rapoartele cu privire la posibilele accidente de munca suferite de angajatii dumneavoastra.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Service / Garantie
Oferim garantie pentru orice tip de lucrare de constructii.

Alegi firma noastra indiferent daca este vorba de constructii case sau alt tip de lucrari si veti primi o garantie extinsa. Toate lucrarile executate de noi sunt SOLIDE, DURABILE si SIGURE pentru ca folosim metode moderne si cele mai avansate tehnologii in domeniu, echipe de muncitori calificati cu experienta in domeniu si ingineri constructori care verifica fiecare etapa a lucrarii. Proba rezistentei in timp a cladirilor construite de noi reprezinta cel mai voloros certificate de calitate.

Construiti o casa cu noi si nu veti avea surpriza de a va trezi cu igrasie pe pereti, cu zugraveala care cade, cu pereti crapati sau alte probleme foarte des intalnite la casele construite de “meseriasi”.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Reparatii / Instalari
Unitatea noastra va ofera si un serviciu de reparatii urgente si are in compunere urmatoarele categorii de personal:

- INSTALATORI
- ELECTRICIENI
- PERSONAL MUNCITOR PENTRU ORICE INTERVENTIE DE URGENTA IN IMOBILUL DUMNEAVOASTRA.

Program de functionare: NON-STOP.

Servicii oferite:

Unitatea este deschisa tuturor beneficiarilor care solicita o interventie urgenta in urma aparitiei unor defectiuni ce tin de constructii sau de instalatii.

- REPARATII INSTALATII SANITARE
- REPARATII INSTALATII TERMICE
- REPARATII INSTALATII ELECTRICE
- REPARATII INSTALATII GAZ
- DEBLOCARI USI
- ORICE REPARATIE CE NECESITA O INTERVENTIE URGENTA.

PRETUL ESTE DE 100 RON PENTRU DEPLASARE SI CONSTATAREA DEFECTIUNII, IAR PRETUL REPARATIEI SE VA EVALUA LA FATA LOCULUI DE CATRE SPECIALISTI NOSTRI.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image