Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Pro Acces Elevator

Sisteme si solutii pentru persoane cu handicap locomotor: Elevator Vertical tip Lift Usor, Elevator Vertical Modular, Elevator Platforma, Dispozitive mobile pentru urcat pe scari persoane in scaun rulant

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Str. Sg. Maj. Ion Nedeleanu, nr. 9, bl. P61, et. 1, ap. 35, Sector 5
Telefon: 0744 584 002Cuvinte asociate cu aceasta firma:
platforme, elevator, lift, lifturi, elevatoare, handicap locomotor, rampe pentru handicapati, Elevator Vertical tip Lift Usor, Elevator Vertical Modular, Elevator Platforma, Dispozitive mobile, scaun rulant, Rampe Autoridicatoare
Vizionari 8425

Ultimele produse adaugate de Pro Acces Elevator

Platformele pentru persoanele cu mobilitate redusa, cu dizabilitati sau cu handicap locomotor, numite popular si rampe pentru handicapati, pe care le livram si montam, corespund tuturor normativelor europene in vigoare, normative ce au fost adoptate si in România. Fiecare platforma este insotita de certificate de conformitate si calitate, precum si de certificatul de garantie. Pentru fiecare platforma montata, firma noastra asigura asistenta in vederea autorizarii ISCIR pentru functionare.

Pro Access Elevator comercializeaza:

Elevatorul vertical tip lift usor:

- Meta
Platforma ridicatoare tip lift usor, modelul META, este produs de Metalift Srl din Modena - Italia. Elevatorul poate fi montat in put de lift, construit din beton sau in turn metalic.
- Guliver Pronto
Liftul usor „Guliver” este produs de Access BDD, special pentru zone rezidentiale si este proiectat pentru a fi utilizat foarte usor chiar si de catre persoane care se deplaseaza in scaun cu rotile.
- Home Lifty 10
O caracteristica deosebita a acestui lift usor este dotarea cu usi culisante automate la exterior, cat si la cabina, nemaifiind necesara comanda cu apasare continua, de tip „prezenta persoana”.

Elevatorul vertical modular:

- Elevex
Construit de Lehner Lifttechnik, corespunde celor mai exigente norme europene de protectie si siguranta din domeniu. Este foarte simplu si foarte usor de folosit, avand comanda in platforma si comanda exterioara pentru chemare sau trimitere, butoane basculante - fara retinere.
- Alpin Z300
Este foarte robust. Este livrat in varianta standard, impreuna cu peretele lis pentru partea superioara. Finisajele sunt elaborate si elegante, avand un aspect foarte tehno
- Liftboy
Este usor de amplasat imediat, acolo unde este nevoie. Indeplineste toate normele europene de protectie si siguranta din domeniu. Este construit pentru a ridica sarcini de pana la 180Kg.

Elevatorul platforma servoscara:

- Omega
Elevatorul are sistem manual de deplasare si posibilitatea de deblocare a bratelor de protectie pentru evacuarea pasagerului, in cazul unei defectiuni pe traseu.
- Supra
Este conceput si produs de Access BDD pentru trasee in curba si instalare la interior sau la exterior. Sistemul de antrenare este clasic, rac-pinion, putand ridica sarcini de pana la 300 Kg, pentru o inclinatie maxima de 45°.
- Delta
Elevatorul are sistem manual de deplasare si posibilitatea de deblocare a bratelor de protectie pentru evacuarea pasagerului, in cazul unei defectiuni pe traseu. Toate circuitele de tractiune, control si comanda sunt de tensiune joasa.

Elevatorul scaun:

- Flow 2
Elevatorul prezinta avantajul sistemelor de serviciu automate, prin mecanisme extrem de fiabile. Sistemele de serviciu sunt: scaunul, bratele cotiere si suportul pentru picioare, care se pozitioneaza, prin simpla apasare a butonului de comanda, facand extrem de lesnicioasa utilizarea de catre persoane cu dizabilitati.
- Home Glide
Siguranta in exploatare corespunde tuturor normelor europene. Scaunul se opreste instantaneu la intalnirea orcarui obstacol iar panoul sensibil de sub suportul pentru picioare, opreste elevatorul daca apare pericolul de strivire pentru un obstacol aflat pe scari.

Obiecte sanitare pentru persoane cu dizabilitati:

- Trusa de adaptare
Este un produs inovator si este construit special pentru adaptarea grupului sanitar la necesitatile peroanelor cu dizabilitati, fara a investi in alte obiecte sanitare montate permanent sau in lucrari de constructii.

Vehicul pentru ridicat peste scari persoane in scaun rulant:

- SA-S
Vehiculul pentru urcat scari SA-S este un dispozitiv sigur si usor de folosit. Dispozitivul mobil pentru ridicat persoane in scaune rulante peste scari este proiectat sa poate purta majoritatea tipurilor de scaune rulante.
- SA-3
Stair Climber poate functiona in cladire sau in afara cladirii, in locatii publice sau rezidentiale. O solutie portabila, accesibila si fiabila pentru accesul persoanelor in scaun rulant, peste scari.

Compania Pro Acces Elevator furnizeaza: