Parchet pe Viata

Parchet masiv si stratificat. Montaj si finisaj profesional pentru parchet din lemn masiv sau scari interioare

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Str. Logofat Luca Stroici, Nr. 40, Bucuresti, Sector 2 (Zona Piata Gemeni)
Telefon: 0726 022 133Cuvinte asociate cu aceasta firma:
Parchet, Parchet masiv, Parchet triplu stratificat, parchet dublustratificat, scari din lemn, Parchet pe Viata, adezivi parchet, sape, rasini, lacuri, uleiuri, intretinere parchet
Vizionari 4178

Ultimele produse adaugate de Parchet pe Viata

Suntem o companie full-service specializata in montarea si finisarea parchetului masiv si stratificat, scarilor, parchetului masiv pentru baie, etc. Parchet pe Viata reuseste sa combine experienta indelungata cu o buna cunoastere a tuturor caracteristicilor si avantajelor pe care le prezinta parchetul.

Alege din peste 275 de modele de parchet din lemn.

Parchet Triplustratificat
Parchet triplustratificat de 14 mm de la clasic la conceptual creativ. Poti alege un model de parchet triplustratificat tip dusumea cu design Scandinav Minimalist, Nordic Elegance sau Nordic Touches. Modelele de parchet triplustratificat pentru amenajari tip Classic, Retro, Vintage sau Pure Aestetics sunt de asemenea in trend.

Elegant, Modern sau Clasic, parchetul triplustratificat va da intodeauna o ambianta placuta si o nota naturala in orice camin. La ParchetPeViata.ro puteti alege din sute de modele, culori si texturi diferite parchetul care va caracterizeaza. Mai mult, Parchet pe Viata confectioneaza si scari interioare din parchet triplustratificat pentru ca tu sa poti alege parchetul si modelul de scara din acelasi material.

Parchet Dublu Stratificat
Parchet dublu stratificat pentru incalzirea in pardoseala cu design special de la producatori de TOP: Listone Giordano, Boen si Kahrs. Culorile parchetului dublustratificat 100% naturale, finisate cu lac trafic sau ulei. Alege un parchet dublustratificat premium cu design inspirat.

Parchet Masiv
Parchet masiv din lemn de stejar si dusumele din lemn de stejar de mari dimensiuni. Descopera selectia de parchet clasic din lemn masiv stejar, frasin, nuc si culorile naturale ale parchetului din lemn masiv exotic Merbau, Doussie, Teack, Sucupira. Alege parchet lemn de calitate, gata finisat.

Parchet masiv stejar, sinonim cu eleganta contemporana atemporala. Parchet pe Viata va ofera o selectie de parchet ce dau spatiilor cu design clasic o nota aparte, caldura, eleganta si confort. Daca iti doresti un spatiu unic, care provoaca vizual, descopera care sunt cele mai populare modele de parchet.

Scari de interior din lemn cu design contemporan si eleganta fara sfarsit

Scari interioare din lemn masiv sau lemn stratificat. Confectionam si montam orice model de scara interioara, clasica sau cu design modern. Proiectam si confectionam scari de interior ce se combina perfect cu arhitectura, interconectand astfel viziunea designerului cu spiritual casei. Scara de interior este un traseu extraordinar ce trece prin creativitate, tehnologie si executie.

Executam scari din lemn stratificat perfect lucrate, estetice si functionale.
Parchet pe Viata furnizeaza urmatoarele servicii:
Montaj Parchet
Asiguram montaj specializat pentru orice fel de parchet din lemn masiv stratificat, dublustratificat sau triplustratificat cu o echipa de mesteri parchetari.

Realizam montaje perfecte de parchet si oferim consultanta in alegerea parchetului pentru incalzirea prin pardoseala pentru ca tu sa te bucuri de confort termic uniform, eficient, ecologic. Personalitatea lemnului se reflecta in culoare, in rezistenta in timp si in fibra unica. Parchetul intra in armonie cu arhitectura casei, cu mobilierul ales si cu personalitatea ta.
Fie ca este vorba de slefuire, finisare, instalare sau intretinere alege sa lucrezi cu profesionistii!
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Parchet pe Viata furnizeaza: