Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Master Metal Serv

Debitare cu plasma tabla, inox si aluminiu, pana la grosimi de maxim 100 mm cu tehnologie de ultima generatie. Executam confectii metalice pentru constructii civile si industriale.

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: B-dul Metalurgiei Nr. 78, Sector 4
Telefon: 0742 828 049Cuvinte asociate cu aceasta firma:
debitare cu plasma, confectii metalice, debitare tabla, debitare inox, debitare aluminiu, debitare teava, structuri metalice
Vizionari 1864
Master Metal ofera servicii de calitate pentru debitare si prelucrare cu plasma pentru constructii cat si confectii metalice. Solutii profesionale si cu tehnologie de ultima generatie pentru prelucrare tabla, sudura metalica (otel, inox, aluminiu) si tot ceea ce inseamna confectii metalice de calitate.

Serviciile Master Metal in domeniul prelucrarii cu plasma pentru constructii si confectii metalice includ:

Executie metalica usoara

Detinem experienta necesara si resursele potrivite pentru solutionarea tuturor cerintelor partenerilor nostri. Profesionalismul si tehnologia utilizata garanteaza clientilor nostri costuri reduse, productivitate ridicata, timp de livrare optim.

Executie stalpi metalici

Executie de stalpi metalici din tabla debitata si sudata pentru constructiile metalice. Master Metal si-a propus sa ofere servicii de debitare, ansamblare si prelucrare otel si tabla la un raport echilibrat calitate-pret.

Debitare si prelucrare tabla

Utilizam tehnologii de ultima ora, de debitare cu plasma si oxi-gaz si in conditiile unei productivitati optimizate, garantand calitatea si a costurilor avantajoase.

Debitare si prelucrare teava

Punem la dispozitia dumneavoastra tehnologii de ultima ora, ce permit prin utilizarea debitarii cu plasma, comandata CNC, prelucrari de calitate, de precizie si inalta definitie, in domeniul profilelor metalice cilindrice, rectangulare, si un numai.

Confectii metalice din otel

Aparatura, experienta si profesionalismul ne permite solutionarea unor cerinte de executie sudura si prelucrare a inoxului.

Reparatii piese si subansamble din metal

Reparam si reconditionam piese specifice din metal (otel, inox, aluminiu).

Misiunea Master Metal este focusata pe performanta afacerii tale. Obtine cu noi rezultate, calitate, solutii si costuri optime. Suntem aici pentru acei oameni care vad oportunitati si sunt in cautarea unor parteneri fideli, ce ii pot sustine cu succes in dezvoltarea propriului business. Tehnologia avansata Master Metal cat si echipa noastra responsabila te ajuta si ne ajuta sa atingem obiectivele.
Master Metal Serv furnizeaza urmatoarele servicii:
Hale Industriale / Constructii Metalice
Master Metal Serv executa stalpi metalici din tabla debitata si sudata destinati constructiilor metalice.

Compania Master Metal ofera servicii profesionale de debitare, ansamblare si prelucrare tabla din otel, inox sau aluminiu. De asemenea, prelucram confectii metalice, stalpi si ferme pentru constructii usoare sau industriale, la un raport echilibrat calitate-pret, din materiale diverse, in baza proiectelor puse la dispozitie de catre beneficiar sau executant.

- hale metalice
- spatii de birouri
- depozite
- silozuri
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Confectii Metalice
Executam confectii metalice din inox pentru constructii civile si industriale.

Otel inoxul nu este rezistent doar la umiditate ci si la cei mai multi acizi, si se caracterizeaza prin duritate, rezistenta mare la caldura, frig, avand si proprietati igienice.

Aparatura de ultima ora, experienta si profesionalismul personalului, permite companiei Master Metal sa satisfaca cerinte avansate de executie a structurilor din inox, insemnand debitarea, prelucrarea, gaurirea, sudura si finisarea inoxului. Sudam si prelucram o mare diversitate de subansamble din inox si executam la cererea ta produse specifice din inox si nu numai. Calitatea lucrarilor cu inox permite utilizarea produselor noastre in industrii precum cea alimentara, farmaceutica, chimica etc.

Utilaje din dotare:

- Masina de taiat cu plasma, 2000×6000 mm, capacitate de debitare, max 100 mm;
- Abkant comandat CNC, 160 Tone, latime de indoire 4000 mm, la grosime maxima 5 mm.
- Fierastrau hidraulic cu banda, capacitate de taiere, max. 250 mm.
- Aparat de sugura MIG/MAG, 400A, cu dublu puls.
- Aparat de sudura VIG, 200A.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Debitare metal (tabla, inox, aluminiu, teava)
Debitam cu plasma otel, inox si aluminiu, pana la grosimi de maxim 100 mm.

Debitata si prelucrata corect si complet, tabla, in functie de calitatea ei, imbinata corect si conform cu alte materiale de executie poate asigura si o finisare perfecta.

Tabla neagra, pentru constructii, laminata la cald si prelucrata conform, se foloseste pentru confectii metalice cu solicitari mecanice medii, constructii industriale, hale metalice, garaje, magazii si nu numai.

Master Metal utilizeaza tehnologii de ultima ora. Oferim servicii de debitare cu plasma si oxi-gaz si in conditiile unei productivitati optimizate, garantand calitatea produseleor cat si a costurilor avantajoase de executie.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Master Metal Serv furnizeaza: