Mario Campa Sky Izo Camp

Cofraje Termoizolante ICF, cea mai buna tehnologie existenta pentru constructia caselor eficiente energetic si pasive

Judet Brasov
Oras: Brasov
Adresa: Strada Verii nr. 1
Telefon: 0738958899Cuvinte asociate cu aceasta firma:
Ce sunt cofrajele termoizolante ICF, Cofraje termoizolante, cofraje din polistiren, Cofraje De Polistiren ICF
Vizionari 25
Cofrajele Termoizolante ICF

ICF reprezinta prescurtarea cuvantului Insulating Concrete Forms sau Insulated Concrete Form. Cofrajele termoizolante sunt unitati modulare din polistiren interconectate care sunt uscate, stivuite si umplute cu beton. Unitatile se prind intre ele ca niste caramizi lego, astfel se creeaza o forma de pereti bine structurati sau etaje ale unor cladiri.

Cofraje Termoizolante

Izo Camp va pune la dispozitie cea mai buna tehnologie existenta pentru constructia caselor eficiente energetic si pasive. Principiul de baza al tehnologiei ICF consta in construirea structurilor din beton cu ajutorul unor forme izolatoare(cofraje termoizolante) realizate dintr-un material foarte tare. Sistemul de constructie din cofraje de polistiren este un sistem de cofraje termoizolante care are ca scop formarea peretilor din beton.

Pereti Casa Pasiva

Sunt realizati din cofraje termoizolante ICF. ICF reprezinta prescurtarea cuvantului Insulating Concrete Forms sau Insulated Concrete Form. Cofrajele termoizolante sunt unitati modulare din polistiren interconectate care sunt uscate, stivuite si umplute cu beton. Unitatile se prind intre ele ca niste caramizi lego, astfel se creeaza o forma de pereti bine structurati sau etaje ale unor cladiri.

Mario Campa Sky Izo Camp ofera urmatoarele servicii:

Constructii Case Pasive si Eficiente Energetic