M&A Frigo Clima -

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Sos. Mihai Bravu 296, bl. 7, sc. C, ap. 111, sector 3, Bucuresti
Telefon 0722 241 878 / 021 320 22 58
Email
Vizionari 896
Oferim servicii in domeniul instalatiilor de climatizare, termice si sanitare in domeniul rezidential dar si industrial.

De asemenea, dispunem de echipamente profesionale in montajul produselor de climatizare, a aparatelor de aer conditionat, oferind astfel profesionalism si calitate in acest domeniu.

- Aparate de aer conditionat marca: Daikin, Mitsubishi, Citizen, Inventor
- Accesorii si piese de schimb aparate de aer conditionat
- Sistemul actionat cu INVERTER permite ca aparatul de aer conditionat sa-si varieze viteza compresorului si astfel capacitatea sa de racire sau de incalzire sa carespunda conditiilor de temperatura dominate in orice moment.
- Gama "Professional" este special proiectata pentru functionarea la temperaturi exterioare extrem de scazute, atat in modul racire, cat si in incalzire.
Instalatii climatizare, aer conditionat
M&A Frigoclima va ofera servicii profesionale in domeniul climatizarii pentru service si montaj aparate de aer conditionat.
Colaboram cu cele mai importante branduri din domeniul climatizarii: Daikin Airconditioning Central Europe, Fresh Air, Climalux, Aston Com, Aerolux cu produse de calitate pentru aer conditionat si echipamente de ventilatie:

- Aer conditionat auto
- Aparate de aer conditionat
- Instalatii de climatizare
- Instalatii frigorifice
- Montaj instalatii aer conditionat
- Aer conditionat Daikin Inverter
- Aparate de aer conditionat Daikin
- Aer conditionat Mitsubishi
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
Vizionari 9