Itechsol Sisteme solare termice, pompe de caldura, centrale electrice fotovoltaice

Lorencic Bauservice -

Lorencic Bauservice logo firma
Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa BD. IULIU MANIU, NR. 598C, Sector 6
Telefon 0729.400.487
Email

Vizionari 1353

Ultimele produse adaugate de Lorencic Bauservice

Firma LORENCIC BAUSERVICE este o companie infiintata in anul 1985 si a devenit o companie fruntasa in domeniul comercial si al serviciilor in ramura constructiilor, fiind lider incontestabil in domeniul constructiilor, cu filiale in toata Europa. Pe piata din Romania este prezenta din anul 2003, cu acoperire nationala prin filialele din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi cu sediul central la Satu Mare.
Domeniul principal de activitate al firmei este importul si distributia de tehnica moderna pentru constructii: masini de tencuit, zugravit, pompe de sapa, beton dar si unelte si scule de mana, aparate de masurat cu laser, profile, benzi adezive,schele,. Produsele noastre sunt competitive din punct de vedere calitativ, conform certificatelor emise de producator.
Obiectivul nostru este de a fi cat mai aproape de clientii nostri, de a-i sprijini prin furnizarea de produse de cea mai inalta calitate si de a le facilita accesul la tehnologii de mentenanta moderne, cu o viteza de reactie prompta si cu produse la un raport calitate/ pret cat mai bun.
In cei 6 ani de activitate in domeniul echipamentelor si accesoriilor, am ajuns sa cunoastem foarte bine piata, cerintele si necesitatile clientilor nostri, incercand acolo unde a fost cazul sa venim cu idei sau solutii in functie de aplicatiile cerute de consumatorul final.