Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Leschuplast

Judet Botosani
Oras: Botosani
Adresa: Str. Pacea nr. 96 (Ocolitor S-V)
Telefon: +40 231 522 525 / +40 231 522 526Cuvinte asociate cu aceasta firma:
Suporti insonorizanti, suporti elastomerici, folii glisante, lucobit, injectia de rasina
Vizionari 2561

Ultimele produse adaugate de Leschuplast

LESCHUPLAST GLT si-a stabilit in cei peste 30 de ani de experienta, o reputatie în industrie prin calitate, respectarea termenilor de livrare si prin inovatie tehnica.

Mai mult decat atat, inginerii si tehnicienii de la Leschuplast ofera consultanta inginerilor si companiilor de construictii in toate aspectele, atat proectice cat si teoretice, precum si in selectarea produselor potrivite pentru ei.

LESCHUPLAST GLT produce:

1. Suporti structurali

Suporti elastomerici ne-armati, suporti glisanti elastomrici, benzi de reazem glisante, folie glisanta, suporti de amortizare a sunetului.

Produsele sunt utilizate in toate tipurile de constructii civile si industriale (complexe comerciale, complexe rezidentiale, mall-uri, cladiri birouri, spitale, scoli, depozite etc.) precum si constructii de anvergura poduri, tunele, baraje, canale pentru irigatii, stadioane, pasaje subterane, reabilitare constructii, constructii de hale pe structura metalica..

2. Bandaje Lucobit-- utilizate in constructia de conducte si rezervoare

Bandajele Lucobit pot fi utilizate de asemenea ca benzi / camasa de etansare pentru pe peretii conductelor de combustibil, alimentare cu apa si gaz natural Bandajele Lucobit prezinta urmatoarele proprietati: Stratificare elastica; Protectie anticorosiva; Amortizare a vibratilor, Izolare la caldura / frig (-40 -+160)

3. Injectia de rasina

- Este un sistem economic de injectie pentru etanseizarea corespunzatoare planului de imbinare. Poate fi injectat cu rasini de injectie sau cu suspensie de ciment.

4. Suporti elastomerici armati

Suporti insonorizanti, suporti elastomerici, folii glisante, lucobit, injectia de rasina, sisteme de etansare

REFERINTE LESCHUPLAST IN ROMANIA

- Biserica Lipoveneasca Botosani
- Reparatie corpuri de blocuri Bucuresti
- Reparatie Hotel Sibiu
- Reparatie subsol case Baia Mare
- Constructie Hala Brasov
- Mall Bucuresti
- Mall Iasi
- Renovare cladire istorica - Sighisoara

Pentru luna februarie Leschuplast ofera transport si discount 5% pentru orice comanda facuta pe parte de injectii de rasina si suporti structurali.

Compania Leschuplast furnizeaza: