Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

L I L Structural Design

Judet Cluj
Oras: Cluj Napoca
Adresa: Sediu social: Str. Profesor Ioan Rus nr. 23B, ap. 2, FLORESTI (jud. Cluj); cod 407.280 Punct de lucru: Str. Laterala nr. 4, CLUJ-NAPOCA; cod 400.651
Telefon: 0722/0744/0766/0788-878769 / 0264 2.65.75.2Cuvinte asociate cu aceasta firma:
birou proiectare,proiectare constructii,constructii industriale,constructii civile,firma proiectare,proiectanti constructii,proiecte constructii,proiectare hale,proiecte hale,proiectare vile,hale industriale,hale metalice,proiectare Cluj,proiecte Cluj,hal
Vizionari 6180

Ultimele produse adaugate de L I L Structural Design

L I L Structural Design SRL Cluj-Napoca este o firma ce ofera servicii de proiectare constructii, consultanta in constructii, antreprenoriat general (antrepriza generala) si project management (management al proiectului) in constructii, pentru beneficiari, investitori, antreprenori si proiectanti (arhitecti si ingineri).

Proiectare / proiectare asistata in constructii (birou proiectare constructii / birou de proiectare pentru constructii): proiectare generala (arhitectura, rezistenta, instalatii, drumuri, etc.); proiectare rezistenta / proiectare de rezistenta / proiectare structurala; calcul structural - concepere structurala, modelare structurala, analiza structurala si optimizare structurala, cu ajutorul unor programe de analiza structurala (FEA) bazate pe Metoda Elementelor Finite (MEF).
Proiectare constructii industriale - proiectare industriala (hale, hale industriale: hale metalice, hale de beton sau hale mixte, de otel-beton; hale de productie sau hale de depozitare - depozite; hale logistice; hale parter si hale etajate; hale cu sau fara pod rulant, hale cu sau fara termoizolatie de vata minerala sau de spuma poliuretanica, in panouri sandwich; hale frig -depozite frigorifice; hale cu sau fara usi sectionale si usi pietonale; hale cu sau fara luminatoare, etc; parcuri logistice, centre de logistica; sedii de firma cu spatii productive; spatii de productie; parcuri industriale; alte tipuri de cladiri industriale si structuri de constructii industriale).
Proiectare constructii civile - proiectare civila (magazine de prezentare, mari centre si parcuri comerciale, mall-uri, supermarket-uri, hypermarket-uri, centre si parcuri de retail; cladiri de birouri, cladiri multietajate; hoteluri, moteluri, pensiuni; blocuri de locuinte; pavilioane expozitionale, sali polivalente, showroom-uri; scoli, sali de sport; vile, case familiale, case de vacanta, ansambluri rezidentiale; alte tipuri de cladiri civile si structuri de constructii civile).
Proiectare constructii agricole (hale zootehnice; hale de productie agricola, depozite agricole; alte tipuri de cladiri agricole si structuri de constructii agricole),
Proiectare constructii speciale, metalice sau de beton (pasarele metalice; structuri publicitare - panouri publicitare, unipoli publicitari, totemuri publicitare; buncare, silozuri, rezervoare; stalpi, turnuri; diverse tipuri de constructii metalice; alte tipuri de cladiri speciale si structuri de constructii speciale).

Consultanta constructii (birou consultanta constructii): suport tehnic si asistenta tehnica de specialitate, in proiectare si executie, in orice etapa de realizare a oricaror tipuri de constructii enumerate anterior.

Antreprenoriat constructii / Project management (management de proiect, management al proiectului) / Construction management (birou de antreprenoriat constructii; birou de suport tehnic, administrativ, organizatoric si logistic in realizarea constructiilor): planificarea, conducerea si coordonarea intregii activitati de realizare a unei investitii sau a unui obiect de constructie; antrepriza generala; managementul proiectelor; managementul constructiilor.

L I L Structural Design - performanta, calitate si punctualitate in domeniul serviciilor de: proiectare pentru constructii, consultanta in constructii, antreprenoriat general (antrepriza generala) in constructii si project management in constructii.

L I L Structural Design - un proiectant, un consultant, un antreprenor si project manager cu pasiune si experienta, moralitate si onestitate, disponibilitate si promptitudine, ambitie si consecventa, modestie si prestanta!

L I L Structural Design - Cluj-Napoca, judetul Cluj, Transilvania, Romania

De asemenea, in calitate de dealer autorizat, L I L Structural Design propune desenatorilor, arhitectilor, topometristilor si inginerilor proiectanti produsele soft CADian, ce reprezinta programe CAD profesionale, 100% compatibile si echivalente cu programele CAD consacrate, la preturi incredibil de accesibile (preturi minime!).
Fara a trebui sa invatati alte ecrane, bare de unelte, iconite si comenzi fata de cele deja cunoscute, CADian 2010 Professional si aplicatiile sale va pot oferi garantia desfasurarii activitatii dumneavoastra de proiectare intr-un cadru perfect legal!
Pe site-ul comercial al firmei vi se ofera atat lista completa a produselor soft CADian si a preturilor lor, cat si posibilitatea descarcarii (absolut gratuite si anonime) a unor versiuni de evaluare (Trial), complet functionale pentru 15 zile.

Compania L I L Structural Design furnizeaza:

L I L Structural Design ofera urmatoarele servicii: