Kanji Integral

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Str Pietei nr. 60, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 0740 767 396Cuvinte asociate cu aceasta firma:
incalzire in pardoseala, sisteme de incalzire, pardoseala, sisteme degivrare, cablu degivrare
Vizionari 607
Magazin online cu stocuri reale pentru solutii si sisteme de incalzire in pardoseala si degivrare / protectie la inghet pentru zone exterioare.

Preturi de importator direct. Furnizori atestati din Uniunea Europeana. Garantie 10 ani. Drept de retur in 14 zile conform legii.

Montajul sistemelor se face cu instalatori atestati conform instructiunilor de montaj furnizate. Incalzirea in pardoseala este mult mai eficienta decat sistemele de incalzire clasice cu radiatoare. Confortul termic este net superior, incalzirea realizandu-se de jos in sus cu temperaturi mai mici decat in cazul incalzirii cu radiatoare. In cazul incalzirii in pardoseala, nu se ridica praful deoarece diferenta de temperatura intre pardoseala si tavan este mult mai mica ca in cazul incalzirii cu radiatoare, temperature de la nivelul radiatarelor atingand valori chiar si peste 75 grade Celsius.

Sistemele de protectie la inghet sunt folosite in multe aplicatii, din care cele mai cunoscute sunt protejarea rampelor de acces in garajele subterane, protectia la inghet a aleilor, a treptelor de acces in cladiri, protectia la inghet a conductelor de alimentare cu apa, ale receptorilor exterior de evacuare a apei, etc