Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

K-Box Construction & Design

Servicii de proiectare si arhitectura, Design interior, Studii de fezabilitate, Studii de urbanism, Autorizatii de constructie

Judet Bucuresti
Oras: Bucuresti
Adresa: Calea Dorobanti nr. 103-105, et. 1
Telefon: +40 37 133 29 25Cuvinte asociate cu aceasta firma:
proiectare, design arhitectural, proiectare cladiri civile, proiectare cladiri industriale, design interior, design rezidential, design peisagistic, design ecologic, autorizatii de constructie, documente de constructie, studii de fezabilitate, simulari 3D
Vizionari 11758
K BOX Construction & Design.

Echipa profesionista cu experienta in domeniul designului arhitectural si interior, proiectare, coordonare de proiect cat si amenajari.

K-Box Construction Design si-a inceput activitatea la sfarsitul anului 2011 si a crescut rapid pentru a deveni una dintre cele mai importante companii de servicii integrate de proiectare si management de proiect din Romania. In cativa ani de activitate compania noastra a reusit sa duca la bun sfarsit mai multe proiecte de profil in Bucuresti si restul tarii, fiind recunoscuta cu premii nationale si internationale pentru meritul comercial si arhitectural al designului nostru, in acelasi timp participand la concursuri internationale. Experienta noastra in proiectare acopera diferite domenii ale arhitecturii, rezidentiale, retail, birouri, industriale, dezvoltari de utilizare mixta si master planning.

In timp ce compania este specializata in dezvoltari la scara larga, avem si experienta in proiecte la scara mai mica, acoperind astfel cladiri de toate tipurile si scarile. Compania are o echipa puternica de arhitecti si ingineri, care realizeaza cele mai bune modele atunci cand se reunesc, provocandu-se reciproc sa produca cel mai bun rezultat.

Imperechem seniori experimentati cu talente tinere care lucreaza ca o echipa stransa pentru a proiecta cladirile de maine, redefinind tesutul urban al oraselor.

Servicii

Principalele servicii pe care le ofera compania noastra sunt servicii complete de proiectare pentru cladiri civile si industriale. Arhitectii nostri, inginerii, designerii de interior si alti experti ofera servicii de proiectare a cladirilor in conformitate cu exigentele profesionale acceptate, standardele de reglementare si legislatia, cum ar fi codurile de constructie si alte reglementari.
K-Box Construction & Design furnizeaza urmatoarele servicii:
Arhitectura

Servicii de arhitectura complete. K-BOX Construction & Design.Echipa profesionista cu experienta in domeniul designului arhitectural si interior, coordonare de proiect cat si amenajari. Proiect dezvoltat: Opel Showroom Opel Showroom este o reconversie a unei vechi cladiri industriale care se gaseste intr-un cartier comercial in crestere. Este conceput pentru Opel, Erebus AG si Black Cab, iar conceptul exprima identitatea si culorile marcii. Constructia este impartita in trei zone, showroom-ul, serviciul si depozitul. Spatiile cladirilor existente sunt complet remodelate pentru a spori eficienta si schema de organizare a unitatii, inclusiv exteriorul, fatadele. Pentru a indeplini standardele implicate in acest tip de industrie, se adauga un etaj suplimentar pentru birourile si salile de sedinte ale companiilor.


Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Proiectare design interior
K-BOX Construction & Design - Proiectare design pentru interior.

Lucrand ca o echipa, impreuna cu clientul, suntem motto-ul angajatilor si succesul nostru. Compania noastra urmareste sa identifice cerintele si viziunea clientului si sa realizeze intregul potential al locatiei proiectului - si a personalului - in contextul inconjurator. De la inceput, lucram foarte strans cu echipa noastra de clienti si ne straduim intotdeauna sa implementam strategii si propuneri de cele mai bune practici in proiectare.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Constructii rezidentiale
Constructii rezidentiale. Proiect rezidential Harmanu. K-BOX Construction & Design.

Strategic situat aproape de vechiul si noul centru al orasului Brasov, legat direct de zonele din jur si de zonele centrale, beneficiind de serviciul de transport public de inalta frecventa si organizat, terenul ofera toate premisele initiale pentru o dezvoltare reusita si un punct de reper arhitectural urban.

Unul dintre obiectivele principale ale propunerii noastre a fost de a asigura prezenta vizuala a complexului si de a completa silueta urbana. Acest proiect rezidential a necesitat o abordare noua si diferita pentru a atrage potentiali clienti. Abordarea noastra doreste sa creeze o identitate inteligenta si puternica, care sa fie coerenta cu orasul si cu cartierele sale si a inceput de la o analiza aprofundata a punctelor cardinale, a locatiei si a peisajului orasului. Propunerea este orientata spre cea mai frumoasa parte a peisajului orasului, muntele situat la sud-vest, ideal pentru proiectul nostru. Comunitatea vine pe primul loc si propunerea noastra ofera spatii confortabile care pot fi usor adaptate nevoilor fiecarui client, orientate spre sud-vest si spre sud-est, astfel incât spatiile sa obtina cantitatea necesara de lumina. Lumina este unul dintre cele mai importante elemente naturale ale unei case, pe care o importanta initiativa imobiliara trebuie sa o ia in considerare pentru viitorii sai rezidenti. Camerele de zi sunt amplasate la sud pentru a primi distributia corecta a luminii solare, iar componentele mai calde, cum ar fi bucatariile, sunt mai departe spre nord, deoarece nu au nevoie de aceeasi cantitate de caldura. Functia intâmpina confort si, in acelasi timp, ele colaboreaza cu estetica si coerenta designului pentru a amplifica necesitatile acestei dezvoltari.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania K-Box Construction & Design furnizeaza:

K-Box Construction & Design ofera urmatoarele servicii: