Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Jetrun

Solutii de incalzire, ventilatie si climatizare: Centrale termice, Incalzire in pardoseala, Pompe de caldura. Wolf Heiztechnik, Made in Germany.

Judet Ilfov
Oras: Bucuresti
Adresa: str. Pictor Stefan Luchian nr. 7, Sector 2
Telefon: 0733 689 067Cuvinte asociate cu aceasta firma:
incalzire, ventilatie, climatizare, cazane, boilere, chillere, turnuri de racire, cogenerare, trigenerare, chillere centrifugale Turbocor, chillere cu absorbtie, sisteme termosolare, pompe de caldura, incalzire in pardoseala, Wolf Heiztechnik, Jetrun
Vizionari 23901

Ultimele produse adaugate de Jetrun

Jetrun ofera solutii complete de incalzire, ventilatie si climatizare atat pentru spatii industriale si comerciale cat si rezidentiale, prin intermediul retelei de distributie.

Cautam sa oferim solutii complete in domeniu si ne-am imbogatit de la an la an gama de echipamente si solutii comercializate. Oferim atat solutii "clasice", centrale de ventilatie, cazane si boilere, chillere si turnuri de racire cat si solutii avansate cum ar fi cogenerare si trigenerare, chillere centrifugale Turbocor, chillere cu absorbtie, sisteme termosolare.

Aplicatii si Solutii pentru Sisteme Comerciale si Industriale

Compania Jetrun ofera solutii profesionale complete pentru sisteme de incalzire, ventilatie si aer conditionat pentru cladiri de birouri, centre comerciale, cladiri industriale si aplicatii speciale. Fiecare echipament este dimensionat pe specificatiile proiectului. De asemenea, asiguram performanta pentru intregul sistem.

Solutii pentru zone rezidentiale

Sistemele moderne Wolf Heiztechnik (Made in Germany) sunt proiectate pentru confortul si eficienta caminului tau: centrale termice, panouri solare, pompe de caldura si minicentrale de ventilatie.

Descopera noua gama de centrale termice marca Wolf

Jetrun comercializeaza o gama completa de centrale termice pe gaz si combustibil lichid marca Wolf Heiztechnik din Germania cat si centrale termice pe biomasa. Centralele termice din magazinul Jetrun sunt special concepute pentru a se putea conecta la sistemele de incalzire solara sau cu pompe de caldura.

Centralele termice Wolf Heitztechnick sunt produse in Germania la fabrica din Mainburg si sunt in topul producatorilor de centrale termice din Europa. Calitatea germana asigura siguranta in exploatare si durata de viata extinsa. Eficienta de top a producatorului german Wolf se mentine pe toata durata de viata a instalatiei.

Produse:

- Centrale termice pe gaz
- Centrale termice pe gaz cu boiler incorporat
- Centrale termice pe gaz in condensare
- Centrale termice pe biomasa
- Centrale termice pe motorina

- Incalzire in pardoseala
- Pompe de caldura
- Recuperatoare de caldura
- Sisteme de tratare a apei pentru casa
- Sisteme solare

Compania Jetrun furnizeaza: