Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Itechsol

Cauti un panou solar? Oferim proiectare, instalare si service pentru instalatii de energie regenerabila: panouri solare termice sau fotovoltaice, boilere solare si pompe de caldura.

Judet Mures
Oras: Peris
Adresa: Sediul social: Localitate Peris, str. Muresului nr. 231A, Cod postal: 547287
Telefon: Fix: 0265 343 013 / 0265 343 013; Mobil: 0745 667 888Cuvinte asociate cu aceasta firma:
panou solar, panouri solare termice, panouri solare fotovoltaice, incalzire in pardoseala, energie eoliana, instalatii solare complete, automatizari solare, regulatoare solare, boilere solare, boilere bivalente cu doua serpentine, vase de expansiune solar
Vizionari 9988

Ultimele produse adaugate de Itechsol

Solutii cu energii regenerabile de la Itechsol! Panouri solare termice, fotovoltaice, pompe de caldura, Garantie 10 ani!
ITechSol (R) va propune solutii cu tehnologii inteligente pentru o viata mai usoara si mai curata.

Semnalele de alarma privind cresterea nivelelor de poluare – catastrofe naturale, schimbarile de climat, inmultirea si diversificarea virusilor etc., cat si disconfortul economic, generat de cresterea preturilor la energie electrica, termica si combustibili sunt motive suficient de puternice pentru a alege solutiile noastre cu energii regenerabile. Energia regenerabila este o sursa de energie care, la scara umana, poate fi considerata inepuizabila si care, prin diferite procedee, poate fi transformata in energie utila pentru activitatea umana, mai precis in caldura si electricitate.

Economisiti bani - si ajutati mediul inconjurator, alegand din gama noastra de produse: panouri solare, instalatii solare complete, automatizari solare, regulatoare solare, boilere solare, boilere bivalente (cu doua serpentine), vase de expansiune solara, tevi flexibile izolate pentru instalatii solare, pompe de caldura ...

Produsele si serviciile noastre se adreseaza atat clientilor – persoane fizice, cat si clientilor - persoane juridice, asociatii etc.

Instalatiile noastre solare functioneaza pe toata durata anului, indiferent de cat de scazute sunt temperaturile in timpul iernii, captand inclusiv radiatiile infrarosii si radiatia difuza. Produsele nu polueaza si nu prezinta pericol, sunt stabile si robuste in functionare, iar utilizarea lor va duce la economii substantiale si va proteja mediul!

Calitate si pret

Produsele de calitate, seriozitatea si relatiile solide si pe termen lung construite in industria solara, permit firmei noastre sa ofere calitate la preturi competitive. Produsele comercializate apartin doar producatorilor de renume in domeniu, astfel incat sa fie asigurata o utilizare indelungata a componentelor sistemului solar (pana la 25-30 ani).

Livrare

De regula, produsele sunt livrabile imediat din stocul nostru. Prin intermediul centrului de distributie in tara sau din strainatate, este asigurat un grad ridicat de planificare si securitate a livrarii marfurilor.

Corectitudine, mai intai de toate

Indiferent daca e vorba de servicii sau de consultanta, suntem mereu prezenti pentru a va oferi sprijinul nostru!
Itechsol furnizeaza urmatoarele servicii:
Consultanta
Consultanta in alegerea echipamentelor termice, solare.

Sa faci o achizitie nu se reduce pur si simplu la a da bani. Sa faci o achizitie inseamna sa stii ce vrei, sa stii la ce-ti va folosi, sa faci ceea ce se numeste o buna investitie. Nu vrem doar sa va vindem; vrem sa ne asiguram ca ceea ce vreti va functiona, va servi scopului dorit si pentru care a fost fabricat/proiectat.

Dorinta dumneavoastra + sfatul nostru = investitie inteligenta
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Instalatii Termice
Instalare echipamente si instalatii solare.

Pentru ca produsele sa functioneze la parametrii normali, un factor decisiv in alegere o reprezinta instalarea echipamentelor. Experienta noastra in instalatiile solare si dorinta de a avea clenti multumiti ne recomanda ca agenti autorizati de instalare.

Firma noastra va asigura instalarea echipamentelor solare prin personalul specializat in domeniul energiilor regenerabile si termice.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image
Service / Garantie
Service autorizat pentru sisteme, echipamente si instalatii solare, termice

Garantam pentru produsele noastre si dovedim asta prin garantia de lunga durata. In baza unui contract de service, in cazul in care apar disfunctionalitati ale sistemelor instalate de noi, va vom oferi suport pentru a identifica si/sau remedia eventualele probleme.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Itechsol furnizeaza: