Isocell

Judet Brasov
Oras Brasov
Adresa Str. Feldioarei Nr. 20A
Telefon 0751 348 941
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
termoizolatii cu celuloza
Vizionari 3107
ISOCELL va ofera o izolatie termica si fonica economica si ecologica cu fibre de celuloza pentru poduri, sarpante, mansarde, pereti, podele/tavane etc.

ISOCELL o termoizolatie din fibre de celuloza care este produsa din hartie de ziar printr-o procedura optima de recycling.

Deci, materialul de baza al lui ISOCELL este lemnul, ale carui caracteristici excelente sunt cunoscute de milenii. ISOCELL se produce in Austria, intr-una din cele mai moderne instalatii ale Europei. Productia este supusa celor mai severe criterii de calitate prin supravegherea straina si proprie pentru aprobarea tehnica austriaca, germana si europeana.

Hartia de ziar livrata este descompusa in fibrele sale brute, amestecata cu sare de bor si apoi macinata intr-o moara. Boratul apara ISOCELL de insecte si de mucegai, il asigura impotriva degradarii si il face rezistent la foc - clasa B2-B1.

Ghemotocul cu fibrele lungi convinge printr-un coeficient extrem de scazut de conductivitate termica 0,037 W/mK si siguranta la tasare, chiar si in cazul unei densitati crescute de termoizolare 30-70 kg/m³.

ISOCELL nu este toxic, nu contine nici un fel de substante nocive, are moliciunea si caldura lanii.
Nu irita pielea, nici nu este agresiv si din acest motiv este evaluat drept un termoizolant simpatic.

Unitati licentiate ISOCELL, sufla fibrele de celuloza in cavitati cu ajutorul unor masini speciale de suflare. Fibrele de celuloza devin in constructia lor pasloase, formand o saltea care se potriveste exact, fara rosturi si care se taseasa fara probleme.

Modalitatile de aplicare ale izolatiei cu celuloza ISOCELL sunt diverse. Sistemul de suflare ISOCELL permite o termoizolatie fara rosturi si continua. Veti economisi timp si bani.

Constructii noi sau renovari, mansardari, la case cu consum redus de energie sau cele pasive, sarpante, plansee, planseele intermediare, podele, peretii exteriori si interiori, izolatia fatadelor, boilere, cosuri de instalatii etc.

Avantaje / Caracteristici ISOCELL:

- Cele mai bune valori de termoizolare
- Protectie impotriva umezelii
- Protectie excelenta impotriva arsitei
- Izolatie ecologica
- Protejarea Mediului Inconjurator
- Protectie fonica ridicata
- Protectie ignifuga ridicata
- Prelucrare rapida

Pierderi termice cu 25 % mai mici!!!
Confortul oferit de natura!!!
www.isocell.ro