Industrie Mica Prahova S.A. -

Industrie Mica Prahova S.A. logo firma
Judet Prahova
Oras Ploiesti
Adresa 100137- Ploiesti, str. Gageni nr. 107
Telefon 004-0244-543 515
Email

Vizionari 1248
SC Industrie Mica Prahova SA este activa pe piata semnalizarii si marcajelor rutiere din anul 1990, fiind specializata in:

- producerea si montarea tuturor tipurilor de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulatiei

- executarea de marcaje orizontale pe drumuri municipale si judetene

Pe intreg parcursul activitatii sale, SC Industrie Mica Prahova SA a manifestat un interes permanent in modernizarea si extinderea capacitatii de productie, astfel consolidandu-si poziþia intr-un mediu cu o concurenta acerba.

Principalul avantaj competitiv de care beneficiaza societatea este calitatea indicatoarelor produse si a marcajelor executate, in intreaga sa activitate neinregistrandu-se nici un refuz calitativ.

Unul dintre principalele obiective inca de la infiintarea societatii a fost crearea, mentinerea si consolidarea relatiilor cu clientii sai, in scopul fidelizarii acestora.

SC Industrie Mica Prahova SA detine certificarile ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 pentru domeniile: proiectare, executie si amplasare marcaje si indicatoare rutiere pe drumurile publice, amplasare indicatoare kilometrice si hectometrice pe drumurile publice, amplasare parapeti metalici de protectie pe drumurile publice. Totodata, societatea a primit Certificatul de Atestare Tehnica emis de Asociatia Profesionala de Drumuri si Poduri din Romania pentru executie lucrari de semnalizare orizontala si verticala si dispozitive aferente sigurantei circulatiei.