Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Holze Design Industry

Realizam ferestre si usi din lemn stratificat de calitate cat si o gama variata de modele de usi interioare si exterioare din lemn sau obloane din lemn

Judet Arad
Oras: Arad
Adresa: B-dul Decebal nr. 2
Telefon: 0721 052 008Cuvinte asociate cu aceasta firma:
ferestre lemn stratificat, usi interioare si exterioare din lemn, obloane din lemn, scari din lemn, balustrade din lemn, glafuri din lemn, parchet din lemn, mobilier din lemn, obloane din lemn, rolete din lemn, pergole din lemn, foisoare din lemn
Vizionari 10296

Ultimele produse adaugate de Holze Design Industry

Ferestre din lemn stratificat, usi de interior din lemn si usi de exterior din lemn stratificat marca Holze Holze - ferestre si usi din lemn stratificat a luat fiinta din pasiune pentru altfel de lucrari. Invatand meserie printre lemnari in Ardeal, cat si in atelierele de specialitate din Austria, incercam sa tinem sus standardul de cultura al meseriasilor care mestesugesc pentru alt fel de tamplarie din lemn.

Holze va garanteaza ferestre si usi de interior din lemn stratificat de calitate, punand la dispozitia dumneavoastra o gama foarte variata de modele de ferestre si usi de interior din lemn stratificat.

Tipuri de ferestre din lemn stratificat:

Ferestre din lemn stratificat Holze „Clasic”
Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan Holze Clasic: sunt utilizate pentru cladiri publice,cladiri de patrimoniu, cladiri rezidentiale, apartamente, case particulare, cat si pentru renovari si restaurari de cladiri. Ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan au o izolatie termica foarte buna, influentand in mod activ clima din incapere. Ferestrele din lemn stratificat Holze Clasic sunt recomandate spatiilor rezidentiale dar si spatiilor pentru firme si birouri. Cu aceste ferestre din lemn stratificat cu geam termopan se obtin valori performante de izolatie termica si fonica.

Ferestre din lemn stratificat Holze „Elegance”
Ferestrele din lemn stratificat Holze Elegance sunt utilizate pentru spatii si cladiri rezidentiale, cu coeficient de izolare termica si fonica superior. Ferestrele din lemn stratificat gama Elegance au o izolatie termica si fonica foarte buna.

Ferestre din lemn stratificat Holze „Unique”
Ferestrele din lemn stratificat Holze Unique sunt destinate caselor in care beneficiarul trateaza cu delicatete elementele constructive si finisajele de valoare. Combinatia dintre piatra naturala si ferestre din lemn stratifcat, fara elemente sintetice, ne reamintesc de ce spiritul clasic face diferenta.

Ferestre din lemn stratificat Holze „Avantgarde”
Ferestrele din lemn stratificat Holze Avantgarde placate cu aluminiu sunt compuse din structurile de baza ale ferestrelor din lemn stratificat peste care se placheaza un profil din aluminiu la exterior. Prin extrudare, este ales un profil a carui sectiune creaza o distanta de minimum 12mm intre profilul din lemn si profilul din aluminiu, aceasta distanta fiind importanta pentru ventilatia corecta a lemnului, pentru drenajul umiditatii.

De asemenea, realizam si alte tipuri de produse din lemn:

- scari din lemn
- balustrade din lemn
- glafuri din lemn
- parchet din lemn
- mobilier din lemn
- obloane din lemn
- rolete din lemn
- pergole din lemn
- foisoare din lemn

Compania Holze Design Industry furnizeaza:

Holze Design Industry ofera urmatoarele servicii: