Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Hiparion Invest

Proiectare si executie Case pe structura metalica, case metalice, case moderne si case prefabricate

Judet Cluj
Oras: Cluj Napoca
Adresa: Str. Govora nr. 4, Sc. 2, Ap. 86
Telefon: 0751 396 994 / 0743 408 208Cuvinte asociate cu aceasta firma:
preturi case, case structura metalica, proiect arhitectural, fabrica de case
Vizionari 5731

Ultimele produse adaugate de Hiparion Invest

Am realizat peste 150 de case si cu siguranta impreuna putem finaliza proiectul dumneavoastra. Asiguram transport si montaj la nivel national.

Vezi preturi case si suprafetele fiecarui proiect construit de noi. Construim 20 de modele deosebite de case metalice, case pe structura metalica atent proiectate pentru rezistenta si conform optim. In prima faza proprietarul trebuie sa aleaga proiectul arhitectural al viitoarei lui case. Modelele de case oferite de "Fabrica de Case" sunt atent alese de la stil clasic la modern / futurist, cu greu ar putea fi imaginate gusturi care n-ar putea fi satisfacute

Tehnologia constructiilor pe structura metalica

Viitorul in constructia caselor private este structura metalica. Va prezentam doar cateva argumente care sustin acest lucru.

1. Structura metalica permite construirea caselor chiar si cu cele mai indraznete viziuni arhitecturale, fiind compatibil cu orice proiect ce prevede o inaltime maxima de P+E+M. Sistemul constructiv nu impune nici o restrictie invelitorii, permitand astfel construirea unor case cu aer traditional, mediteranean, de munte sau oricum altfel, raspunzand cu brio oricarei optiuni a clientului.

2. Constructia este realizata pe un schelet metalic foarte rezistent si elastic, umplut cu material termoizolant, delimitat pe exterior cu un material rigid (OSB), peste care se aplica polistirenul cu vopsea lavabila in exterior si placa rigips cu finisajele aferente pe interior.

3. Este o solutie supereconomica in privinta cheltuielilor de incalzire, avand un sistem de termoizolatie de 2-3 ori mai eficient decat constuctia de zidarie astfel costurile se pot diminua cu 30-50%.
Hiparion Invest furnizeaza urmatoarele servicii:
Hale Industriale / Constructii Metalice
Compania Hiparion Invest dezvolta constructii pe structura metalica. Casele metalice oferite de Hiparion Invest sunt de diferite modele de la stilul clasic pana la cel modern, futurist. Sunt proiectate pentru a obtine un confort deosebit dar si o rezistenta aparte.
Montaj casa pe structura metalica cu suprafata de 315 mp.
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Hiparion Invest furnizeaza: