Harmonya Garden Plus - Cu specializare in domeniul irigatiilor, Harmonya Garden Plus ofera solutii profesionale pentru irigatii moderne, automatizate impreuna cu toata gama de produse: tevi si fitinguri.

Judet Bucuresti
Oras Bucuresti
Adresa Str. Heliade Intre Vii nr. 8, Sector 2
Telefon 0745 512 767
Email

Vizionari 1041

Ultimele produse adaugate de Harmonya Garden Plus

Partener Autorizat Rain Bird, Toro si Garbin, firma Harmonya Garden Plus ofera solutii profesionale complete pentru sisteme de irigatii profesionale tuturor companiilor romanesti ce activeaza in domeniul agriculturii, arhitecturii peisagere, amenajarii spatiilor verzi, a terenurilor de sport sau horticultura.

Fondata din anul 2000 in domeniul irigatiilor pe piata romaneasca, Harmonya Garden Plus se axeaza pe calitatea produselor, promptitudine in relatia cu partenerii si clientii.

Harmonya Garden Plus a realizat sute de sisteme de irigatie automatizata de referinta in Romania cu tehnologie noua, sisteme ce au adus piata de irigatii automatizate din Romania la nivel European.

HARMONYA GARDEN PLUS distribuitor de produse de irigatii va ofera:

- Componente de irigatii de la cei mai importanti producatori cum ar fi Rain Bird, Toro, K-Rain, Palaplast, Astore, Pedrollo si multe altele
- Tevi, fitinguri si celelalte componente de legatura pentru un sistem de irigare completa
- Masini si utilaje pentru sapat santuri
- Colectoare de suprafata pentru apa de ploaie
- Un bine aprovizionat depozit
- O lista de pret unica cuprinzand toate componentele de irigare
- Livrare rapida - comanda ajunge la dvs. in termen de 24 de ore cu serviciul de livrare rapida
- Conditii atractive