Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Glulam S.A.

Solutii flexibile din Glulam (lemn lamelat incleiat) pentru constructii rezistente. Producem grinzi curbate din lemn stratificat, panouri termoizolante, capriori si conexiuni metalice sudate, galvanizate termic sau electric.

Judet Dambovita
Oras: Comuna Ulmi
Adresa: Str. Cezar Ivanescu, Comuna Ulmi, Jud. Dambovita, cod 137455
Telefon: 0245 222 120 / 0245 222 002Cuvinte asociate cu aceasta firma:
glulam, lemn stratificat, grinzi din lemn stratificat, grinzi simple, grinzi speciale, grinzi curbate, panouri termoizolante, lemn lamelat incleiat, capriori, conexiuni metalice
Vizionari 9193

Ultimele produse adaugate de Glulam S.A.

Glulam S.A. este cel mai mare producator romanesc de grinzi din lemn stratificat, atat grinzi simple (drepte) cat si grinzi speciale.

Departamentul de proiectare propriu este constant cu privirea indreptata la noi domenii in care glulam-ul poate fi folosit ca material de constructie natural, durabil si eficient.

Glulam S.A. ofera constructiile de maine Glulam S.A. si-a orientat strategia catre proiecte, atat mari cat si mici, proiecte pentru care oferim o solutie completa de la proiectare pana la montaj.

Inginerii companiei colaboreaza indeaproape cu arhitectii, inginerii proiectanti si constructorii pentru fiecare proiect care ajunge pe masa noastra. Cu o fabrica moderna, cu o capacitate de 500 mc pe luna si o echipa dinamica Glulam s.a. poate sa furnizeze din stoc, grinzi de pana la 13,5 m in termen de 72 ore de la acceptarea comenzii.

Glulam S.A. este partenerul tau cand vine vorba de solutii in glulam (lemn stratificat)

Compania Glulam S.A. furnizeaza: