Ezzo Design -

Ezzo Design logo firma
Judet Timis
Oras Timisoara
Adresa VICTOR BABES, NR. 9
Telefon 0256 210 930
Email

Vizionari 1242
SERVICII
Noi, cei de la EZZO, stim ca fiecare individ este deosebit si special, de aceea cream "expresii" diferite. Urmarim linii, volume, culori si efecte fara sa ne scape din vedere preturile. Ne dam tot interesul pentru a usura deciziile clientilor nostri creand armonie, echilibru si naturalete. Puteti consulta mai jos o lista de servicii cu o scurta descriere la fiecare.

ANALIZA CERINTELOR
Mai intai de toate ne cunoastem. Stam la o cafea cu beneficiarul si incercam sa aflam atmosfera pe care si-o doreste si daca dorintele nu sunt conturare inca, le descoperim impreuna. Evidentiem elemente, dorinte, senzatii pe care beneficiarul doreste sa le regaseasca in spatiul in care va locui si deasemeni retinem tot ce ar putea sa ii displaca, incercand sa eliminam din start propunerile fara sens.

INTOCMIREA RELEVEULUI
Masurarea, desenarea si reprezentarea, SUB FOSRMA UNEI SCHITE, la scara a elementelor unei constructii sau a unui detaliu constructiv Cu ajutorul releveului se pot delimita ulterior spatiile sau dimensiunile viitorului mobilier.

CONFIGURAREA SPATIILOR
Se intampla frecvent ca beneficiarul sa isi doresasca o schimbare radicala sau o reconfigurare a spatiilor. Pe baza discutiilor cu beneficiarul se cauta solutia optima si se realizeaza planuri si schite.

PROPUNERI GRAFICE
Proiecte amenajari interioare, simulari grafice 3d , schite de mana, fotografii sau colaje , toate astea ar insuma totalitatea posibilitatilor de a-i arata beneficiarului cum poate sa ajunga produsul finit.

ANALIZA NECESITATILOR
Pe baza releveurilor si in functie de necesitati se proiecteza amplasarea prizelor, intrerupatoarelor, obiectelor de iluminat, sursele de climatizare si a tuturor elementelor care spre sfarsitul lucrarii or sa apara cu rol functional.

ALEGEREA SI STABILIREA MATERIALELOR
Urmeaza decorarea finala a spatiului, cu completarea culorilor si selectarea accesoriilor: tablouri, oglinzi, obiecte decorative, plante, etc.

CONSILIERE SPECIALIZATA
Asiguratã de un personal foarte bine pregãtit ºi instruit, care vã oferã întotdeauna cele mai rapide ºi eficace soluþii de decorare a spaþiului d-voastrã. Alegem ºi stabilim materialele de construcþie, finisaj ºi modalitãþile de realizare. Punem la dispozitia beneficiarului cataloage si pliante ce pot usura mai mult modul de intelegere a solutiilor propuse.

QUALITY CONTROL
Se desfasoarã pe toatã durata ºantierului ºi este facutã în minuþiozitate cu atenþie faþã de detalii.

RECEPTIE
Împreunã cu beneficiarul luãm parte la recepþia lucrãrii de la contractor. Verificãm toate punctele contractului ºi ne dãm acceptul asupra calitãþii realizãrii lui.