Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

eMenatwork

Solutii pentru Casa si Gradina, Constructii, Amenajari Interioare si produse Home & Deco.

Judet Ilfov
Oras: Popesti Leordeni
Adresa: Oras: Popesti Leordeni, Judetul Ilfov, Cod Postal: 077160
Telefon: 0372 725 725 / 021.5296.201Cuvinte asociate cu aceasta firma:
amenajari interioare, amenajari exterioare, materiale de constructii, constructii si finisaje, climatizare si ventilatie, curte si gradina, corpuri de iluminat, materiale electrice, gresie si faianta, obiecte sanitare, pardoseli, tapet
Vizionari 19220

Ultimele produse adaugate de eMenatwork

eMenatwork - Solutii de calitate pentru proiectele tale: materiale de constructii, amenajari, finisaje
Activ in Romania din 1994, grupul de firme MENATWORK este un important producator si furnizor de materiale pentru constructii, la nivel sud-est european. Polul industrial si functional al MENATWORK este stabilit la Bucuresti, iar filialele comerciale functioneaza in Constanta, Cluj Napoca si Craiova.

Suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul, in baza unei experiente de peste 2 decenii de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajarilor si finisajelor pentru interior si exterior.

Fii la curent cu toate noutatile nostre. Nu rata ofertele si promotiile unice. Afla cele mai utile sfaturi si recomandari, direct de la specialistii eMenatwork. Beneficiaza de suportul nostru tehnic in timp real. Stai conectat si intra in comunitatea profesionistilor la: www.Emenatwork.ro.

Peste 5000 de solutii de calitate pentru Casa si Gradina cu livrare nationala in 24h-48h: Electrice, Termice, Ceramice, Sanitare, Garduri, Pardoseli, Scari, Adezivi, Unelte si Scule
Vezi acum ofertele active pentru Casa si Gradina!

Compania eMenatwork furnizeaza: