EcoTech Aqua

Producator rezervoare apa, fose septice, recipiente din plastic, distribuitor produse Grunwald

Judet Harghita
Oras Odorheiu Secuiesc
Adresa Str. Aleea Primaverii, Feliceni
Telefon 0726128815
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
grunwald, rezervoare, fose septice, recipiente din plastic, EcoTech Aqua, rezervor irigare, fosa septica tricamerala, rezervor apa
Vizionari 66
EcoTech-Aqua este producator si distribuitor de produse energetice si de tehnica de mediu prin comert cu amanuntul pentru clienti persoane fizice cat si pentru destinatii industriale.

GRÜNWALD rezervoare si fose septice de calitate

Distribuim gama de produse de mediu marca GRÜNWALD, produse din plastic recunoscute in toata lumea, calitative si accesibile din punct de vedere financiar.

- Rezervor pentru Irigare
- Fosa Septica Tricamerala
- Rezervor de Apa

Rezervoarelor pe baza de polipropilena sunt usor de curatat si de manipulat datorita greutatii lor scazute si rezistentei chimice ridicate. Astfel de rezervoare pot fi utilizate atat in spatii inchise, cat si in exterior, si chiar pot fi ingropate in pamant.

Utilizam PP_C pentru rezervoarele produse de noi, un material care dispune de certificare pentru produse alimentare. De asemenea, producem recipiente din plastic pentru industria alimentara pentru depozitare, mixare, transport.

Rezervoarele din plastic proiectate si produse de noi nu sunt fabricate prin turnare prin injectie, ci sunt realizate din material de baza plat prin extrudare cu aer cald sau sudare la cap. Astfel, putem furniza echipamentul potrivit pentru nevoile clientilor nostri. Rezervoarele noastre din plastic, pe baza comenzii clientului, sunt fabricate intr-o productie unica, conform cu standardele germane DVS de sudura din material plastic.

Rezervoarele din plastic pot fi folosite pe scara larga in multe segmente ale industriei, fara limitare: alimente, chimice, tratarea apelor reziduale. In plus, acestea pot fi utilizate in sectorul privat ca rezervor de apa reziduala, colector de apa de ploaie, rezervor de apa de incendiu, apa potabila, rezervor de stocare, capcana de ulei, capcana de grasime etc.