Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

De Stijl - Atelier de Arhitectura

Echipa De Stijl elaboreaza proiecte de arhitectura unicat in functie de cerintele si nevoile fiecarui beneficiar.

Judet Constanta
Oras: Constanta
Adresa: 0723984055
Telefon: Str. Ilarie Voronca nr 6 B, et. 3Cuvinte asociate cu aceasta firma:
arhitectura, urbanism, consultanta, design exterior, design interior, avize, asistenta tehnica, proiecte de arhitectura, birou arhitectura, De Stijl, Atelier de Arhitectura
Vizionari 208
Proiecte personalizate de la interior spre exterior! Orice proiect se vede, mai intai, cu sufletul si, apoi, cu ochii.

Ne dorim sa ajungem la cele mai fine dorinte si nevoi ale clientilor nostri, pentru a le aduce la viata in mod armonios, depasindu-le mereu asteptarile

Oferim servicii de proiectare pentru orice tip de constructie, cu arhitecti si ingineri autorizati.

- Va dezvoltam sau va elaboram proiectul si va obtinem toate avizele si autorizatiile necesare (DTAC / PT / DDE / Expertiza Tehnica, Proiect Tehnic etc.) pentru demararea si receptia lucrarilor de constructii.
- Va economisim din buget si timp pentru constructia casei / blocului prin proiectare optima, fara supradimensionari sau supraarmare, in concordanta cu normativele si standardele in vigoare.
- Urmarim evolutia lucrarilor si participam la fazele determinate.
- Lucram pentru dezvoltatori, constructori sau persoane si oferim proiecte autorizate lipsite de erori si livrate la timp.
- Asiguram respectarea proiectului de catre constructor si oferim solutii pentru o executie rapida, fara intreruperi si economisim manopera.

Pentru confortul dumneavoastra, sau din lipsa timpului, compania noastra va poate ajuta cu obtinerea avizelor necesare obtinerii autorizatiei de construire.

V-ati gandit ca e timpul sa construiti? Contactati-ne si va transformam schita, pozele sau ideile intr-o constructie performanta, economica si moderna, proiectata conform standardelor in vigoare.

PROIECTARE COMPLETA IN CONSTRUCTII SI ARHITECTURA
CONSULTANTA IN ARHITECTURA SI FONDURI UE
DESIGN EXTERIOR
DESIGN INTERIOR
URBANISM
STUDII SI DOCUMENTATII CONEXE
DOCUMENTATII / AVIZE SI ASISTENTA TEHNICA

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la 0723984055 sau ne puteti face o vizita la atlierul nostru de proiectare din Str. Ilarie Voronca nr. 6B, et 3 (colt cu str. Grivitei)

Compania De Stijl - Atelier de Arhitectura furnizeaza: