De Arte Paints Collection

Comercializam vopsele decorative profesionale, tencuieli venetiene si oferim servicii de Amenajari Interioare si Design Interior

Judet Ilfov
Oras Bucuresti
Adresa Str. Prof. Gheorghe Murgoci Nr. 2, Etaj 3, Sector 4
Telefon 0757099066
EmailCuvinte asociate cu aceasta firma:
Vopsele Decorative, Stucco Veneziano, De Arte Paints Collection, design interior, tencuieli, tencuieli venetiene, amorse, grunduri, amenajari interioare, finisaje interioare, design interior
Vizionari 158
Compania De Arte comercializeaza pe piata din Romania cea mai vasta gama de Tencuieli Venetiene si Vopseluri Decorative profesionale, reusind sa unesaca intr-un singur concept De Arte cele mai faimoase brand-uri din domeniul sau de activitate.

Producatorii pe care am ales sa-i reprezentam pe piata din Romania sunt lideri incontestabili in domeniile lor de activitate, cu o vasta experienta si cu un evident apetit pentru excelenta.

- Giorgio Graesan & Friends;
- San Marco;
- Cebos Color;
- Oikos;
- Arte Osaka;
- Pavan Ernesto;
- NMC;
- Pennelli Giagoaro.

Produse comercializate en-gros:

• AMORSE & GRUNDURI
• TENCUIELI VENETIENE
• VOPSELE DECORATIVE

Servicii de Amenajari & Finisaje Interioare

Amenajari Interioare

Targetul nostru este sa concepem finisaje decorative de tip marmorino si stucco, finisaje decorative durabile in timp in combinatie cu cele mai inovative concepte ce creaza si placere vizuala.

Toate lucrarile executate sunt realizate in regie proprie si nu tin de societati subcontractante.

Inca din anul 2005, echipa De Arte a aratat o abilitate unica in combinatii inovative a tehnicilor si procedurilor de aplicare cu produse naturale, experienta dezvoltata pentru a creea o paleta larga de finisaje adecvate pentru ambele tipuri de arhitectura clasica sau contemporana.

Astfel, in toate proiectele realizate de echipa De Arte se regasesc foarte multe din traditia renasterii italiene si perfect integrate in spatii moderne, magazine, case private si hoteluri de lux.

Design Interior

Din anul 2005 De Arte a devenit un proiect de top in industria de decor. Colectivul noastru este implicat in design, dezvoltare, aplicare si finisare decoratiuni interioare speciale.

Culorile, formele, materialele, tonurile de lumina si finisajele creaza un concept unic de ansamblu si o admosfera placuta in care sa traiesti.