Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Comservice Construct

Judet Sibiu
Oras: Medias
Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 138A
Telefon: 0269 843 612 / 0269 846 515Cuvinte asociate cu aceasta firma:
constructii, civile, industriale, hale, drumuri, poduri, inchiriere, utilaje
Vizionari 4098
SC COMSERVICE CONSTRUCT SRL din Medias este o firma romana cu capital integral privat, infiintata in 1993.
Daca inceputul a fost facut cu resurse modeste, la aceasta ora firma mediesana are peste 250 de angajati si a efectuat lucrari de referinta atat pe raza judetului Sibiu cat si in afara acestuia. Obiectivul urmarit de societate fiind realizarea de lucrari cu materiale performante si in conditii de calitate deosebite.
Societatea noastra a efectuat lucrari de constructii si in cadrul unor programe PHARE, in acest sens, amintim realizarea unor proiecte de reabilitare de scoli si licee din Ardeal.

CERTIFICARI, ACREDITARI
Conform certificarilor obtinute, activitatea se desfasoara respectand standardul ISO 9001/2001, in prezent fiind in curs de certificare a sistemului de management de mediu ISO 14001 si a sistemului de management al sanatatii si securitatii muncii in conformitate cu specificatia OHSAS 18001.
COMSERVICE CONSTRUCT este autorizata de Ministerul Culturii si Cultelor sa desfasoare lucrari de constructii ce privesc protejarea monumentelor istorice.
COMSERVICE CONSTRUCT este autorizata de ANRGN Bucuresti sa execute instalatii de utilizare a gazelor naturale.
COMSERVICE CONSTRUCT detine un laborator gradul III, autorizat de Inspectoratul de Stat in Constructii, pentru profilele BBABP si MBM in conformitate cu SREN ISO/CEI 17025 dotat la cel mai inalt nivel, astfel incat sa raspunda cu profesionalism si promtitudine solicitarilor specifice.
Obiectul principal de activitate il constituie constructiile civile si industriale. In acest domeniu societatea executa constructii la cheie, utilate cu toate dotarile necesare. Lucrarile executate includ toate fazele de executie, de la proiectarea elementelor de structura, rezistenta, arhitectura, instalatii, alimentare apa-canal, termice pana la realizarea integrala a obiectivului, in parametrii stabiliti.

Constructii civile la cheie
- lucrari de pamanturi, fundatii, elevatii din beton, drenaje, zidarii din caramida, din piatra, din boltari de beton, confectionare si montare armaturi, confectionare si montare cofraje din lemn si metalice, turnare beton armat si simplu;
- sarpante din lemn si pe schelet metalic, invelitori din tigla si tabla;
- tencuieli normale si decorative, termo, hidro si fonoizolatii, glet, zugraveli cu var si lavabila, vopsitorii pe tamplarie metalica si lemn, placari pereti si tavane cu rigips, tavane suspendate casetate, placari gresie, faianta, piatra naturala, piatra de rau;
- instalatii electrice, apa canal si gaz;
- confectii metalice diverse inclusive inox si fier forjat;

Constructii industriale la cheie

- Hale metalice la cheie
- Pardoseli epoxidice si pardoseli elicopterizate finisate cu cuart
- Drumuri si poduri
Vanzare si inchiriere de scule si utilaje pentru constructii
Transport marfa intern si international
Comercializam tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan
Comercializam jaluzele, rolete, rulouri, parasolare usi de garaj si usi industriale
Comercializam toata gama de nisipuri si sorturi

Compania Comservice Construct furnizeaza: