Knauf Insulation - Vata Minerala Ecose Technology
Velux Club

Compo

Cresterea sanatoasa a plantelor: pamant pentru ghiveci, ingrasaminte, produse pentru combaterea daunatorilor

Judet Ilfov
Oras: Bucuresti
Adresa: Sos. Odaii, nr. 117-123, Sector 1
Telefon: 0742.080.215 / 021.352.76.03Cuvinte asociate cu aceasta firma:
Pamant pentru ghiveci, ingrasaminte, ingrijirea gazonului, protectia plantelor, combaterea daunatorilor
Vizionari 801
COMPO - Ingrijirea Plantelor
Totul a inceput in 1956, cu lansarea primului pamant de ghiveci in ambalaje prietenoase pentru consumatori, marcand nasterea COMPO SANA®. Zi de zi, am dezvoltat diverse produse de calitate care ii ajuta pe toata lumea sa deblocheze adevaratul potential al plantelor lor de atunci, indiferent daca au degete verzi sau nu au experienta in gradinarit. Scopul nostru este sa imbunatatim viata fiecarei persoane cu mai multa verdeata.

Clientii pot gasi intr-o gama diversa toate produsele si informatiile necesare pentru cresterea sanatoasa a plantelor – de la pamant pentru ghiveci si ingrasaminte prin seminte de gazon pana la produse pentru combaterea daunatorilor si protectia plantelor, cu accent pe produsele ecologice.

Pamant pentru ghiveci, ingrasaminte, ingrijirea gazonului, protectia plantelor, combaterea daunatorilor – gama noastra extinsa ofera solutia perfecta pentru fiecare provocare pentru plante si animale. Pentru a ne asigura ca ne imbunatatim mereu ceea ce facem, investim mult in managementul calitatii si cercetare si dezvoltare. Acest lucru este valabil mai ales cand vine vorba de inovatii care beneficiaza de mediu. Scopul nostru este sa obtinem si sa folosim resurse cat mai sustenabil posibil.

Produsele Compo

Pamant & compost
Plante de interior
Pamant universal
Plante de balcoane si in ghivece
Plante de gradina si gazon
Ierburi, fructe si legume
Pat crescut si compost
Fertilizare & Ingrijirea plantelor
Fertilizator universal
Plante de interior
Trandafiri
Orhidee
Plante de gradina
Ierburi, fructe si legume
Ingrijirea gazonului
Fertilizator de gazon
Ingrijirea plantelor
Ingrijirea ranilor
Daunatori
Compo furnizeaza urmatoarele servicii:
Ingrijirea Plantelor

O viata frumoasa cu mai multa verdeata – aceasta este viziunea Compo Group. Compania Compo dezvolta o gama larga de produse de calitate de mai bine de 60 de ani, care ajuta pe toata lumea sa deblocheze adevaratul potential al plantelor sale.Cu aproximativ 1.000 de angajati in peste 20 de locatii internationale, suntem un furnizor lider de produse de marca pentru plante din casa si gradina, precum si pentru agricultura.compo-pamant-de-flori-fertilizatoriConsumatorii pot gasi tot ce au nevoie plantele pentru o crestere sanatoasa in gama noastra diversa – de la pamant pentru ghiveci si ingrasaminte prin seminte de gazon pana la produse pentru combaterea daunatorilor si protectia plantelor, cu accent pe produsele ecologice.


Compo - pamant de plantat, gazon, fertilizatori pentru Ingrijirea Plantelor
Solicita oferta
Mesajul tau a fost trimis.
captcha image

Compania Compo furnizeaza:

Compo ofera urmatoarele servicii: